Închide meniul

Marian Aliuţă a răbufnit după ce a fost criticat că s-a botezat din nou la 45 de ani: „Am prieteni care-mi spun că am greşit!”

Viviana Moraru Publicat: 13 aprilie 2023, 19:37

Reclamă
Marian Aliuţă a răbufnit după ce a fost criticat că s-a botezat din nou la 45 de ani: „Am prieteni care-mi spun că am greşit!

Marian Aliuţă a răbufnit după ce a fost criticat că s-a botezat din nou la 45 de ani

Marian Aliuţă/ Facebook Marian Aliuţă

Marian Aliuţă a răbufnit după ce a fost criticat că s-a botezat din nou la 45 de ani. Fostul jucător de la Steaua a trecut la o altă religie, alături de soţia lui, şi a transmis un mesaj clar pe conturile oficiale de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marian Aliuţă a decis să treacă la cultul Bisericii Profides. Acesta s-a retras din activitatea de fotbalist profesionist în 2010, ultima echipă din cariera sa fiind Neftchi Baku.

Marian Aliuţă a răbufnit după ce a fost criticat că s-a botezat din nou la 45 de ani

Marian Aliuţă a dezvăluit că a fost criticat de prieteni pentru că a ales să se pocăiască, la vârsta de 45 de ani. Fostul fotbalist a mai dezvăluit, totodată, că şi unii preoţi nu au privit cu ochi buni faptul că acesta a ales să treacă la altă religie.

În acest context, Aliuţă a declarat că este mândru de decizia sa, şi susţine că s-a regăsit după ce a ales să se pocăiască.

„Am prieteni care spun că ceea ce am făcut eu este greșit, că am plecat de la ortodoxie, că m-am dus către o altă sectă. Cum și preoții spun…Am văzut și preoți care spun că, atunci când pleci din ortodoxie, te rătăcești. Oameni buni, cu Hristos nu ne rătăcim niciodată.

Reclamă

Atunci când vrei să afli adevărul, adevărul este în Biblie și nicăieri în Scriptură Hristos nu spune a fi ortodox, a fi catolic, a fi musulman. Spune simplu: „Pocăiți-vă” și foarte mult vorbește despre creștinism. Este singurul cale către el, creștinismul și pocăința”, a declarat Marian Aliuţă, pe contul său oficial de TikTok.

Marian Aliuță s-a botezat din nou, la 45 de ani, alături de soție

Marian Aliuță s-a botezat din nou, la 45 de ani. Fostul fotbalist de la Steaua a trecut la cultul Bisericii Profides, alături de soția sa, Mariana. Aliuță a precizat că a ales să facă acest pas, deoarece la maturitate cunoaște cu adevărat ce este bine și ce este rău.

Marian Aliuță a recunoscut, odată cu noul botez, că în trecut i-a greșit de mai multe ori soției sale, pe care a înșelat-o. Acesta a mai dezvăluit că nu încearcă să convingă pe nimeni, și fiecare este liber să facă ce vrea.

Reclamă 4 / 0/3

Marian Aliuță a fost botezat, alături de soție, pe pastorul Bisericii Profides, Toni Berbece.

„Biserica Profides nu face altceva decât să urmeze calea arătată de Hristos în Biblie. Numai și numai asta.

Mă botez la maturitate, nu când sunt mic. Când sunt matur știu ce este binele și ce este răul, știu ce e păcatul și de aceea botezul trebuie făcut acum. Nu încerc să conving pe nimeni, fiecare este liber să facă așa cum vrea. Eu am ales așa”, a declarat Marian Aliuță, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări Vezi toate știrile
Citește și