Închide meniul

Marian Aliuță s-a botezat din nou, la 45 de ani, alături de soție: „Fiecare este liber să facă ce vrea!”

Viviana Moraru Publicat: 3 aprilie 2023, 14:36

Reclamă
Marian Aliuță s-a botezat din nou, la 45 de ani, alături de soție: Fiecare este liber să facă ce vrea!”

Marian Aliuţă a recunoscut de ce a ales să fie botezat din nou, la 45 de ani

Marian Aliuță, alături de soţie/ Facebook Marian Aliuță

Marian Aliuță s-a botezat din nou, la 45 de ani. Fostul fotbalist de la Steaua a trecut la cultul Bisericii Profides, alături de soția sa, Mariana. Aliuță a precizat că a ales să facă acest pas, deoarece la maturitate cunoaște cu adevărat ce este bine și ce este rău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marian Aliuță a evoluat, de-a lungul carierei, la Steaua, Rapid sau Farul. Acesta s-a retras din activitate în 2010, ultima echipă la care a evoluat fiind Neftchi Baku, actuala formație a lui Laurențiu Reghecampf.

Marian Aliuță s-a botezat din nou, la 45 de ani, alături de soție

Marian Aliuță a recunoscut, odată cu noul botez, că în trecut i-a greșit de mai multe ori soției sale, pe care a înșelat-o. Acesta a mai dezvăluit că nu încearcă să convingă pe nimeni, și fiecare este liber să facă ce vrea.

Marian Aliuță a fost botezat, alături de soție, pe pastorul Bisericii Profides, Toni Berbece.

Biserica Profides nu face altceva decât să urmeze calea arătată de Hristos în Biblie. Numai și numai asta.

Reclamă

Mă botez la maturitate, nu când sunt mic. Când sunt matur știu ce este binele și ce este răul, știu ce e păcatul și de aceea botezul trebuie făcut acum. Nu încerc să conving pe nimeni, fiecare este liber să facă așa cum vrea. Eu am ales așa”, a declarat Marian Aliuță, pentru digisport.ro.

Ce  a transmis pastorul Toni Berbece, după botezul lui Marian Aliuță

De asemenea, după botezul lui Marian Aliuță, și pastorul Toni Berbece a transmis un mesaj, prin care a dezvăluit prin ce a trecut Marian Aliuță, până la a lua decizia de a se boteza.

„Vreau să vă spun ca azi a fost o zi de mare bucurie pentru noi, pentru Cer ;i pentru familia Aliuță. Marian îmi povestea că o rudă i-a spus: ‘Degeaba încerci tu să te pocăiești că ești prea păcătos ca sa te mai ierte Dumnezeu!’.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi povestea că a avut vicii multe, soția afla despre ‘escapadele’ lui din ziare si simțea că nu are scăpare din aceste ghiare ale păcatului. Până să afle Cuvântul lui Dumnezeu a crezut că e imposibil să scapi de păcate și chiar că a scăpa de ele înseamnă ‘nefericire’, deși păcatele îi aduceau nefericire lui și familiei.

Însă azi a mărturisit un cuget curățit de orice păcat înaintea martorilor văzuți și nevăzuți în apa botezului, așa cum Biblia ne cere să o facem. Azi, Marian si Mari Aliuta au făcut ce și Hristos a făcut, anume Botezul în Apă ca mărturie a purității. Am plâns de bucurie și am predicat cu mari emoții, știind ca botezul lor înseamnă cea mai mare minune din viata lor si cea mai mare bucurie pentru Cer.

Cu prețuire,
Toni Berbece”, a transmis și pastorul Toni Berbece, conform sursei citate mai sus.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAZ 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham Vezi toate știrile
Citește și