Închide meniul
Foto

Mario Mutu a dezvăluit cum a ajuns de urgență la spital: „M-am lovit când am coborât din Lamborghini!”. Ce s-a întâmplat înainte să intervină Poliția

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 octombrie 2022, 17:54

Mario Mutu a dezvăluit cum a ajuns de urgență la spital: „M-am lovit când am coborât din Lamborghini!”. Ce s-a întâmplat înainte să intervină Poliția

Mario Mutu, scandal la spital

Mario Mutu este fiul lui Adrian Mutu, antrenorul Rapidului

Mario Mutu a dezvăluit cum a ajuns de urgență la spital, în urmă cu câteva zile. Fiul lui Adrian Mutu a explicat că totul a pornit de la o neatenție, din timpul filmărilor pentru videoclipul iubitei sale, Mara, care este cântăreață. Mario a declarat că s-a lovit grav la un dinte în momentul în care a coborât dintr-un Lamborghini adus special pentru filmări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul lui Adrian Mutu a mers de urgență la camera de gardă a Spitalului Sfântul Ioan din Capitală.

Mario Mutu a dezvăluit cum a ajuns de urgență la spital

Ulterior, la spital a ajuns și la Poliția deoarece în sala de așteptare se crease un haos general. Inițial, s-a scris că Mario Mutu a vrut să „taie” coada și să ajungă mai repede la secția de Stomatologie, pentru că durerea la dinte devenise insuportabilă.

„Când am coborât din acel Lamborghini de fiţe, m-am lovit de portieră, căci i se deschideau uşile în sus. Şi n-am ştiut, n-am fost atent şi m-am lovit la un dinte. Aşa am ajuns la spital, unde a fost o nebunie. Mă durea dintele şi s-a făcut o adevărată furtună într-un pahar cu apă.

Vă spun că erau mulţi pacienţi care aşteptau şi care poate aveau probleme mai mari ca mine, eu aveam un dinte, poate unii aveau lucruri mai grave. Toţi pacienţii erau ignoraţi şi m-au băgat mai greu în seamă. Dar vezi, lucrurile astea nu se spun, se spun doar prostiile. Poliţiştii mi-au dat dreptate”, a spus Mario Mutu, pentru Click.

Reclamă

Fiul lui Adi Mutu, Mario Mutu, mesaj incredibil pentru iubita sa

Cei doi s-au mutat deja împreună. Mario i-a prezentat-o pe Mara mamei lui, Alexandra Dinu, şi a făcut cunoştinţă cu părinţii fetei. Tânărul de 20 de ani speră ca iubita lui să se ţină de şcoală şi să înveţe din greşelile lui.

„Eu, la viața mea, cu școala am fost și eu panaramă așa, dar mi-am făcut treaba până la urmă. De aceea îi spun să învețe din greșelile mele că, până la urmă, școala nu te ajută să pui pâine pe masă, dar este un mare plus„, a declarat Mario Mutu pentru fanatik.ro.

Şi Mara a vorbit recent despre fiul antrenorului Rapidului, cu care este într-o relaţie. A recunoscut că Mario este gelos.

Reclamă 4 / 0/3

”Îmi place personalitatea lui și faptul că este transparent, la modul că este pe față. Dau din casă, nici nu mă interesează. În general, cu oamenii nu ești cu toți pe față, nu poți să te exprimi cum ești tu în mod normal. Cu mine nu a fost așa din prima. Din prima zi în care ne-am cunoscut a fost real. Și eu, și el. Îmi place că vrea să evolueze în același mod ca mine și asta poate să ne ajute pe viitor.

Defectul lui este că și el este gelos, dar nu recunoaște. Nu este asumat, eu măcar sunt asumată. Mă mai enervează la el că se culcă foarte devreme”, a spus Mara.

Iubita lui Mario Mutu este de o frumuseţe rară (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) şi e o prezenţă activă pe reţelele sociale. Mare are peste 12.000 de urmăritori şi nu se fereşte să pună poze „piperate” pe contul ei de Instagram.

Antrenorul Rapidului are patru copii. Adi Mutu a fost căsătorit prima dată cu Alexandra Dinu, cu care îl are pe Mario. După, a fost împreună cu Consuelo şi are două fete din acel mariaj, pe Maya şi Adriana. Din 2015 este alături de Sandra, cu care îl are pe Tiago.

Recomandări
  • Mario Mutu a dezvăluit cum a ajuns de urgență la spital
  • „M-am lovit când am coborât din Lamborghini!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:05 Motivul pentru care Dan Petrescu nu a ajuns încă la CFR Cluj. De ce nu încearcă să salveze sezonul ardelenilor 18:50 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele de start 18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei 18:34 Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1! I-a impresionat pe specialiști, după ce și-a salvat echipa 18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea 18:15 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-1. „Câinii” au făcut șah-mat apărarea oltenilor! Șutul lui Milanov l-a învins pe Gurău 18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor 17:49 „După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB Vezi toate știrile
Citește și