Închide meniul

Marius Csampar nu este lăsat în pace după eliberare. Spune că este hărțuit de un alt fost pușcăriaș

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 mai 2020, 11:58

Marius Csampar nu este lăsat în pace după eliberare. Spune că este hărțuit de un alt fost pușcăriaș

Youtube

Marius Csampar

La scurt timp după ce a fost eliberat din închisoare, Marius Csampar a devenit ținta unui alt fost deținut, Dan Boldizsar, poreclit Montana. Acesta din urmă se pare că a postat niște mesaje jignitoare la adresa lui Csampar, iar bărbatul nu a lăsat gestul fără răspuns.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Între cei doi au avut loc mai multe schimburi de mesaje, mai mult sau mai puțin directe, iar lucrurile par că ajung în instanță. Recent, Csampar ar fi fost sunat de un polițist, care l-a anunțat că Boldizsar a depus plângere împotriva lui, simțindu-se amenințat. Acesta spune că nu crede că persoana respectivă chiar era polițist, dar a ținut să îi transmită un mesaj ”Montana”.

”Am un mesaj pentru domnul Dan Boldizsar. A devenit o pasiune pentru el să mă deranjeze, fără să îl deranjez. Probabil scuzele pe care și le-a cerut acum două nopți au fost false. Într-un fel sau altul își face treaba pervers. Greșit domnul Dan. Azi m-au sunt 2-3 băieți dacă am ceva cu domnul Dan. I-am zis că nu am nimic, doar să șteargă acele mizerii pe care le-a scris despre mine. A zis că nu și-a dat seama. I-am urat sănătate, fericire, să aibă grijă de familia lui, de soție, de copii dacă are și să nu mai deranjeze lumea. Azi m-a sunat unul care e de la IGPR și mi-a zis că domnul Dan mi-a făcut plângere că l-am amenințat online. El știe foarte bine și se vede din filmările mele că nu l-am amenințat. Să îi spui unui om că îl dai în judecată că te deranjează nu e o amenințare, este o promisiune și e cât se poate de legală și toți avem dreptul să ne apărăm”, a spus Csampar.

Acesta i-a promit că îi face plângere dacă nu va înceta să îl ”streseze”, după cum spune chiar Csampar, care dezvăluia cu altă ocazie că nu s-au cunoscut niciodata în penitenciare.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și