Închide meniul

Marko Dugandzic, la 90 de minute de a deveni golgheterul Ligii 1: „Am două goluri avantaj, o să susţin echipa”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 mai 2023, 23:11

Reclamă
Marko Dugandzic, la 90 de minute de a deveni golgheterul Ligii 1: „Am două goluri avantaj, o să susţin echipa

Marko Dugandzic este golgheterul Rapidului şi al Ligii 1

Marko Dugandzic, în timpul unui meci al lui Rapid / Hepta

Marko Dugandzic este la 90 de minute de a deveni golgheterul Ligii 1. Dugandzic a marcat două goluri în derby-ul cu Universitatea Craiova şi a ajuns la 22 de goluri marcate în acest sezon. Următorul în clasament este Andrea Compagno, atacantul celor de la FCSB, care are 20 de reuşite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dugandzic nu va putea juca în derby-ul cu FCSB din ultima etapă. Acesta a primit cartonaşul galben şi va fi suspendat. Le va ţine pumnii colegilor pentru a-l bloca pe atacantul italian.

Marko Dugandzic, la 90 de minute de a deveni golgheterul Ligii 1

Ultimul meci acasă în Giuleşti, ne pare rău că am pierdut. Era important să câştigăm. Am încercat, dar Dumnezeu nu a fost de partea noastră. O să încercăm să câştigăm ultimul meci. Am încercat cu şuturi, cu centrări, dar am primit două goluri pe contraatac. Întotdeauna se poate mai mult, dar obiectivul realist a fost să ajungem în playoff. Dar, întotdeauna e loc de mai bine.

Cred că puteam fi mulţumiţi. Cred că Farul a meritat titlul, a fost multă vreme pe primul loc. Cred că au jucat cel mai bun fotbal din Liga 1. Au fost echipa mai bună şi au meritat să câştige. Trebuie să fim pregătiţi pentru ultimul derby al sezonului şi o să încercăm să câştigăm. Am două goluri în avantaj, o să susţin echipa. Sper ca echipa va lua puncte în ultima etapă„, a spus Marko Dugandzic după Rapid – Universitatea Craiova 2-3.

Rapid – Universitatea Craiova 2-3. Echipa lui Mutu, OUT din lupta pentru Conference League. Oltenii mai speră

Rapid – Universitatea Craiova 2-3. Echipa lui Adrian Mutu a pierdut derby-ul cu Universitatea Craiova şi nu mai are nicio şansă de a prinde, pe ultima sută de metri, un loc care să îi permită accederea la barajul pentru Conference League. În schimb, oltenii speră şi la locul al treilea, care le asigură cel puţin barajul.

Reclamă

Dacă vor termina pe locul 4, Craiova are nevoie ca Universitatea Cluj să câştige Cupa României pentru a juca barajul pentru Conference League. În cazul în care Sepsi va câştiga Cupa, atunci şi echipa lui Neagoe va rămâne în afara cupelor europene, iar CFR CLuj va juca barajul pentru Conference League cu învingătoarea din FC U Craiova şi FC Voluntari.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” Vezi toate știrile
Citește și