Închide meniul

„Medicul a nenorocit 9 copii în noaptea aceea!” O vedetă din România a retrăit coșmarul nașterii celui de-al doilea copil. Ce probleme de sănătate a ajuns să aibă micuțul

Antena Sport Publicat: 27 ianuarie 2022, 21:12

„Medicul a nenorocit 9 copii în noaptea aceea! O vedetă din România a retrăit coșmarul nașterii celui de-al doilea copil. Ce probleme de sănătate a ajuns să aibă micuțul

Kamara Ghedi alături de fiul său, Leon

Facebook Kamara Ghedi

  • O vedetă din România a retrăit coșmarul nașterii celui de-al doilea copil
  • Ce probleme de sănătate a ajuns să aibă micuțul

Deși fiul lui Kamara s-a născut fără nicio problemă de sănătate, din cauza unei erori medicale, viața micuțului s-a schimbat totalmente. Medicii care l-au adus pe lume nu l-au băgat la incubator așa cum ar fi trebuit și ar fi fost alăptat șase ore de la naștere, lucru care a dus la un stop cardiorespirator.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O vedetă din România a retrăit coșmarul nașterii celui de-al doilea copil

„A fost obligată să nască natural, în loc să o asculte și să facă, cum era necesar, cezariană. Acel medic a nenorocit alte șapte sarcini cu nouă copii, pentru că două erau cu gemeni. În aceeași noapte. După 21 de zile ni l-au pus în brațe și am plecat acasă. Nici nu am știut că are probleme, a luat foarte, foarte greu în greutate apoi ușor, ușor am descoperit că nu se ridică, că nu se întoarce de pe o parte pe cealaltă. Noi facem tot ce se poate să fie pe picioarele lui. Leon a reușit să transmită și altora puterea de a lupta. E o călătorie și o duc cu demnitate!„, a spus Kamara, potrivit click.ro.

În urma complicațiilor de la naștere, fiul lui Kamara suferă acum de o formă de paralizie cerebrală. Deși are doar 7 ani, Leon a fost deja operat de 8 ori. Ultima intervenție chirurgicală a fost în luna septembrie, la Barcelona, când medicii i-au alungit mușchii.

Reclamă

Soția a lui Kamara, Oana, a spus în trecut că una dintre operațiile fiului ei a costat 10.000 de euro. În prezent, micuțul face terapie la București și la Timișoara.

Kamara și-a pierdut ambii părinți

Kamara Ghedi și-a pierdut tatăl pe vremea când era doar un copil. Imaginea cu figura paternă suferindă l-a marcat pe viață pe celebrul cântereț. După moartea tatălui, Kamara a plecat în Guineea Franceză cu frații și mama care a rămas văduvă.

Reclamă

Mulți ani mai târziu, mai aproape de zilele noastre, Kamara și-a pierdut și mama, bolnavă de cancer.

„Pe patul de moarte i-am promis tatălui meu că dacă e să pățească el ceva, va pleca cu noi în Guineea Franceză, pentru că îi era teamă că dacă și ea pățește ceva, noi vom ajunge la orfelinat. Eu am fost păcălit să plec, eu nu am știut că plec, mie mi s-a spus că plec în vacanță. A fost o imagine care m-a bântuit multă vreme. Pentru un copil să își vadă tatăl așa nu e tocmai ușor și a fost foarte greu pentru ea.

Țin minte că se chinuia zi de zi, dar mama nu s-a plâns niciodată. Țin minte că era toată un zâmbet. Din păcate nu a mai avut timp să îl cunoască pe Leon, pentru că a dezvoltat un cancer foarte rapid, în numai trei luni s-a adus, am simțit că s-a rupt ceva din mine, eu am plecat brutal din România.”, a declarat Kamara, potrivit sursei citate.

Reclamă 4 / 0/3

Kamara s-a lansat în muzică în 2004, în trupa AlbNegru. Artistul s-a căsătorit cu Oana în 2012, iar împreună au un copil, pe Leon. Cântărețul mai are un copil, pe Stephanie, din prima căsătorie, de 23 de ani, studentă la Jurnalism.

Kamara e mare fan al fotbalului

În studioul AS.ro LIVE, Kamara a făcut dezvăluiri savuroase despre cum a început să joace fotbal. Artistul a spus că totul a început în Guineea. Unul dintre unchii săi l-a uimit.  Kamara spune că unchiul său era la fel de talentat ca Maradona.

„Unchiul ăsta era foarte talentat, îi spuneam Maradona. Înşiruia cartierul. Omul ăsta ştia fotbal cum nu am pomenit. Era incredibil de talentat şi rapid. Când juca cu noi în curte, jucam 4 contra la 1. Practic, mă uitam la el şi învăţam fotbal. Am ieşit cu echipa familiei şi mâncam bătaie, gen 11-1. Eram amuzanţi. Ce bătaie ne luam, Doamne. Ne era aşa ruşine, dar nu mă lăsam„, a spus Kamara la AS.ro LIVE.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Noua iubită a lui Kamara este de o frumuseţe uimitoare şi întoarce toate privirile
Diverse • 11 ian., 13:31
FOTO
Noua iubită a lui Kamara este de o frumuseţe uimitoare şi întoarce toate privirile: „Îmi pune bomboane sub pernă!”
Cea mai cunoscută amantă din România, chef ca la nuntă de ziua ei
Diverse • 10 aug., 19:11
FOTO
Cea mai cunoscută amantă din România, chef ca la nuntă de ziua ei! Cine e bărbatul celebru de care s-a apropiat suspect
Vica Blochina, imagini de senzaţie de la nunta "surorii ei"
Diverse • 5 aug., 14:24
FOTO
Vica Blochina, imagini de senzaţie de la nunta „surorii ei”! Cu ce bărbat celebru a apărut şi s-a distrat la petrecere
Corina Caciuc e amanta lui Laurenţiu Reghecampf
Diverse • 24 iul., 11:49
FOTO
Dezvăluirile despre trecutul Corinei Caciuc care l-au „îngropat” pe Laurenţiu Reghecampf! Anamaria Prodan îi plânge de milă soţului din cauza amantei
Laurențiu Reghecampf a răbufnit
Diverse • 22 feb., 9:10
FOTO
Laurențiu Reghecampf a răbufnit după ce iubita lui, Corina Caciuc, a fost umilită în public de Kamara. ”Și eu am avut 19-20 de ani”