Închide meniul

Mesaj dur pentru cel mai mare trădător din Ucraina! „Să nu te mai întorci acasă!”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 21 aprilie 2022, 15:49

Mesaj dur pentru cel mai mare trădător din Ucraina! „Să nu te mai întorci acasă!

Mesaj dur pentru cel mai mare trădător din Ucraina!

Profimedia Images

Anatoly Tymoshchuk este considerat cel mai mare trădător din Ucraina, după ce a rămas să lucreze la Zenit Sankt Petersburg, chiar dacă Rusia lui Vladimir Putin a invadat ţara sa. Legendarul fundaş ucrainean, Oleg Luzhny, i-a transmis să nu mai revină în Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Vă rog să uitaţi de acest fals şi vopsit patriot, care poartă culorile galben şi albastru. Trebuie să arate fapte, nu vorbe. Astfel de oameni şi-au luat banii şi au fugit din Ucraina, într-un moment critic. E vorba de judecători, oficiali guvernamentali corupţi sau oligarhi.

Ei stau şi se ridică în Europa, în timp ce noi aici avem un război. La fel e şi în cazul lui Tymoshchuk. După victoria noastră, nu vei fi primit cu bine aici. Să nu te mai întorci acasă!”, a spus Luzhny, despre Anatoly Tymoshchuk, considerat cel mai mare trădător din Ucraina.

Tatăl lui Anatoliy Tymoshchuk s-a înrolat în armata Ucrainei

Tatăl lui Anatoliy Tymoshchuk, Oleksandr, a decis să ia arma în mână, chiar dacă fiul său a rămas să muncească în Rusia.

Considerat unul dintre cei mai mari jucători din istoria fotbalului ucrainean, Anatoliy Tymoshchuk este în prezent antrenor secund la Zenit St. Petersburg. După declanşarea războiului, a decis să rămână în Rusia, chiar dacă a avut şansa să îşi rezilieze contractul şi să se întoarcă în ţara natală. A fost considerat astfel „cel mai mare trădător” şi a primit critici dure de la cei alături care a jucat.

Reclamă

Antrenorul celor de la FC Veres, Yuri Virt, a dezvăluit că i-a scris celui care a devenit „persona non-grata” în Ucraina. Acesta a făcut şi o dezvăluire surprinzătoarea. Tatăl celui care este deţinătorul recordului de meciuri jucate pentru prima reprezentativă (144) s-a înrolat în armata Ucrainei şi se luptă cu militarii ruşi.

„I-am scris lui Tymoshchuk şi i-am explicat că, dacă aş fi fost în locul lui, aș fi procedat diferit. Trebuie să explice gestul său. Locuiește în Sankt Petersburg şi nu știu dacă vede ce se întâmplă în Ucraina. I-am scris că, dacă ar fi văzut, ar fi părăsit acest club pentru a locui în altă țară. Știu că tatăl lui îl ține pe deplin informat. Locuiește în Lutsk și s-a înrolat pentru a lupta în apărarea țării. Cred că știe totul”, a declarat Yuri Virt pentru sport.ua.

Tymoshchuk, considerat „cel mai mare trădător din fotbalul ucrainean”

În ciuda războiului declanşat de Vladimir Putin în Ucraina, fostul mijlocaș nu şi-a dat demisia de la formaţia din Rusia şi a evitat să facă vreun comentariu despre bombardamentele din țara sa.

Reclamă 4 / 0/3

„Tymoshchuk a devenit cel mai mare trădător din fotbalul ucrainean, după războiul început de Rusia”, a anunțat publicația sport.ua.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și