Închide meniul

Mesaj tulburător după incendiul de la Constanţa, soldat cu şapte victime: „Trimiteți pompierii că ardem lângă infirmieri!”

Reclamă

Publicat: 2 octombrie 2021, 18:23

Mesaj tulburător după incendiul de la Constanţa, soldat cu şapte victime: „Trimiteți pompierii că ardem lângă infirmieri!

Incendiu soldat cu şapte victime în Constanţa

INQUAM

Fanii moldoveni au răbufnit şi au afişat un banner prin care au încercat să tragă un semnal de alarmă. A fost modul prin care au încercat să îşi facă vocile auzite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesaj tulburător al ultraşilor lui Poli Iaşi după incendiul de la Constanţa

112? Tot eu sunt, m-am internat ieri / Trimiteți pompierii că ardem lângă infirmieri!„, a fost mesajul transmis de ultraşii brigăzii Anturaj Tânăr.

Banner-ul a fost afişat în tribuna stadionului din Copou, la meciul pierdut de Poli Iaşi cu Metaloglobus, scor 0-1. Claudiu Herea a înscris golul bucureştenilor.

Cum a anticipat Gică Hagi în 2019 tragedia de la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa

Gică Hagi a atras atenţia încă din 2019 că la spitalele din Constanţa se poate produce o tragedie. Într-un discurs tulburător susţinut în cadrul unei conferinţe de presă, Gică Hagi atrăgea atenţia asupra situaţiei în care se află aceste unităţi sanitare.

Reclamă

Nu mai sunt oameni bogaţi în România, care nu mai ştiu ce să facă cu banii? Nu ne mai interesează social sportul? Să nu putem să renovăm spitale. Spitalul din Constanţa l-aţi văzut cum arată? E posibil aşa ceva, după 30 de ani? N-au existat 20-50 de milioane să se renoveze un spital? Oare ce facem noi aici? S-a renovat vreo şcoală generală? Un teatru? Ce facem?”, spunea Gică Hagi la acel moment.

Dosar penal după incendiul de la spitalul din Constanța

Un dosar penal a fost deschis pentru ucidere din culpă, la Parchetul Tribunalului Constanța. Apelul la numărul de urgenţă 112 a fost înregistrat la ora 9:48, fiind anunţat un incendiu localizat la parterul Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa. Incendiul a fost lichidat la ora 10:55, transmit reprezentanţii DSU. Incendiul s-a manifestat în secția ATI cu pacienți COVID, iar întregul spital a fost evacuat, anunţă observatornews.ro.

Ministrul interimar al Sănătății, Cseke Attila, a declarat după tragedia de la Constanța că toți pacienții de la Spitalul de Boli Infecțioase au fost transferați la celelalte unități medicale din județ: „La ATI nu este necesar să transferăm foarte mulți pacienți, cred că se înțelege”.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și