Închide meniul

Mesajul furios al vedetei din România care divorţează la 4 luni după ce s-a căsătorit, după ce a fost înşelată: „Sunt scârbită de dispreţ şi răutate”

Antena Sport Publicat: 21 mai 2021, 13:00

Reclamă
Mesajul furios al vedetei din România care divorţează la 4 luni după ce s-a căsătorit, după ce a fost înşelată: „Sunt scârbită de dispreţ şi răutate

Sursa: Facebook Camelia Voinea

Camelia Voinea are 51 de ani şi va divorţa pentru a doua oară

Camelia Voinea (51 de ani) va divorţa pentru a doua oară. Fosta gimnastă se află la al doilea divorţ. Camelia Voinea se căsătorise pe 18 ianuarie. Marea campioană de gimnastică nu trece prin cea mai fericită perioadă a vieţii. A aflat că este înselată, la doar 4 luni după ce s-a căsătorit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

M-am săturat să lupt cu oameni care nu știu să lupte corect,nu pentru că aș fi o lașă, dar pur și simplu sunt scârbită de incorectitudine, răutate și dispreț. Dacă prefer tăcerea și îmi impun să nu mai am reacții înseamnă că nu mai e nimic de făcut. Dragostea cu forța este viol. Îmi cunosc valoarea umană și știu ce pretind de la viață. Mă voi preocupa de acum înainte doar de liniștea mea și de oamenii care m-au respectat și iubit sincer.

Vouă prietenilor, fanilor care sunteți mulți dar sinceri, vă știu pe toți care ați fost mereu alături de mine de la început, vă iubesc necondiționat, vă respect și veți fi mereu în sufletul meu. În acest moment nu vreau să vorbesc mai mult, dar poate într-o zi voi spune exact la ce fac referire. Am dreptul să stau doar lângă oameni echilibrați, corecți, verticali și demni. Niciodată nu voi încerca să conving pe nimeni cât de hotărâtă sunt în deciziile mele, iar dacă voi întoarce spatele o voi face pentru totdeauna. Ai învins continuă, n-ai învins continuă„, a fost mesajul postat de Camelia Voinea pe reţelele de socializare.

Camelia Voinea, mesaj furios

Camelia Voinea este una dintre cele mai cunoscute gimnaste din istoria României. Succesul pe plan profesional nu a fost dublat pe cel personal.

Pentru că m-a înșelat, voi divorța curând. În rest, nu mai am nimic de spus. Succes în continuare acolo unde ești. Ochii care nu se văd, se uită. O zi liniștită și fericită nouă tuturor!„, a transmis Camelia Voinea pe reţelele de socializare, conform Playsport. Prima dată, Camelia Voinea a divorţat în urmă cu 7 ani de tatăl fetiţei sale.

Reclamă
Reclamă

Camelia Voinea a decis să divorţeze din cauza infidelităţii soţului său pe care l-a cunoscut pe reţelele de socializare. Vestea divorţului i-a luat prin surprindere pe apropiaţii gimnastei.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:46

Poli Iași – U Cluj 1-0! Prima înfrângere a sezonului pentru liderul Ligii 1! Săndoi continuă seria rezultatelor pozitive

18:41

Italienii s-au convins de Horaţiu Moldovan, după al treilea meci ca titular la Sassuolo! Nota primită

18:17

Erling Haaland ar putea rata următorul meci al lui Manchester City! Anunţul lui Pep Guardiola, după 1-1 cu Newcastle

18:16

O echipă din Premier League a stabilit un record istoric! A ajuns la al 3-lea meci consecutiv cu gol marcat în primul minut

17:53

Cole Palmer e uriaș! A marcat 4 goluri în prima repriză din Chelsea – Brighton și a stabilit un record uluitor

17:49

LIVE TEXTCFR Cluj – UTA 0-0. Dan Petrescu și Mircea Rednic caută victoria în Gruia

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și