Închide meniul
Foto

Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca

Reclamă

Publicat: 15 martie 2024, 17:54

Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca

Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare

Luca, Laurenţiu Reghecampf şi Asiana Peng/ Colaj Instagram

S-a aflat mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare. Luca împlineşte astăzi vârsta de 23 de ani, iar tatăl lui a profitat de această ocazie pentru a posta o fotografie cu el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luca Reghecampf este fiul pe care Laurenţiu Reghecampf îl are din prima căsnicie, cu Mariana Pfeiffer.

Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare

Laurenţiu Reghecampf a postat o fotografie cu fiul său cel mare, pe contul de Instagram, la care a transmis un mesaj scurt: „La mulţi ani, Luca”. Fiul antrenorului român a răspuns în comentarii: „Te iubesc, tata”.

Şi iubita lui Luca, frumoasa Asiana Peng, a transmis un scurt mesaj cu ocazia zilei de naştere a iubitului ei. „La mulți ani, inima mea. Te iubesc!”, a transmis Asiana Peng, pe reţelele de socializare.

Tânăra de 23 de ani cu care se iubeşte Luca Reghecampf este o fostă gimnastă, de o frumuseţe ieşită din comun (Vezi galeria foto de la finalul articolului). Cei doi şi-au oficializat relaţia în 2021 şi de atunci sunt de nedespărţit.

Reclamă

Luca a locuit în Germania cu mama sa, Mariana Pfeiffer, dar s-a întors în România în momentul în care tatăl său îşi începuse primul mandat pe banca Universităţii Craiova. A cunoscut-o pe Asiana Peng şi a decis să nu se mai mute din ţară.

Superba parteneră a fiului „Reghe” a absolvit Universitatea Româno-Americană, iar Luca i-a fost alături la ceremonie. Fosta gimnastă s-a implicat în afaceri alături de iubitul ei.

Laurenţiu Reghecampf mai are alţi doi băieţi, pe lângă Luca: pe Bebeto, din căsnicia cu Anamaria Prodan, şi pe Liam, alături de actuala parteneră, Corina Caciuc. Aceasta este din nou însărcinată şi va aduce pe lume tot un băieţel.

Reclamă 4 / 0/3

Fiul lui Laurenţiu Reghecampf, dat peste cap de iubita lui celebră

Fiul lui Laurenţiu Reghecampf din prima căsnicie, Luca Reghecampf, a fost dat peste cap de iubita lui celebră. Tânărul în vârstă de 23 de ani a copleşit-o cu declaraţii de dragoste pe Asiana Peng.

Asiana este de mai mult timp într-o relaţie cu Luca. Fostă gimnastă, ea a făcut parte din lotul olimpic al României şi are 50 de medalii în palmares. Un scandal cu antrenorii Octavian Belu şi Mariana Bitang a împiedicat-o pe să ajungă la Jocurile Olimpice.

Asiana a postat recent o imagine făcută în maşină, iar Luca a reacţionat imediat. „Frumoasa mea„, i-a comentat fiul antrenorului lui Al-Tai. „Dulce, dulce„, a continuat el. A folosit mai multe emoji care înfăţişează inimi roşii.

Anul trecut, Luca Reghecampf a comis o mare eroare în spaţiul public, după ce a postat online un mesaj oribil antisemit. Ulterior, Luca Reghecampf a decis să îşi închidă contul.

Laurenţiu Reghecampf a intervenit în scandalul declanşat de fiul lui, transmiţând că i-a transmis fiului său consecinţele grave, inclusiv penale, pe care le pot avea afirmaţiile pe care le-a făcut online.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și