Închide meniul

Mesajul unui ucrainean din Mariupol pentru trădătorii Ucrainei. „Să le dăm un şut în fund!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 mai 2022, 20:56

Mesajul unui ucrainean din Mariupol pentru trădătorii Ucrainei. „Să le dăm un şut în fund!

Rusia a invadat Ucraina pe 24 februarie

Profimedia

Ucrainenii nu îi iartă pe cei care i-au trădat în războiul cu Rusia. Un bărbat din Mariupol a avut un mesaj dur la adresa celor care au trecut în tabăra lui Vladimir Putin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andriy Bednyakov, fan al lui Şahtior Doneţk, showman, prezentator TV şi blogger cunoscut în Ucraina, a propus ca aceia care au trădat Ucraina să primească un șut în fund.

Mesajul unui ucrainean din Mariupol pentru trădătorii Ucrainei

Trebuie să le mulțumim Forțelor Armate ale Ucrainei, asigurați-vă că le mulțumiți. Acelor politicieni care au făcut totul pentru ca Ucraina să redevină țara care era. Și să ne mulțumim, probabil, unul altuia pentru faptul că ucrainenii au început să facă totul împreună, uniți.

Să le dăm un șut în fund celor care ne-au trădat, celor care au fugit de partea Rusiei. Apoi să ne imbrățișăm familiile. Îmi doresc atât de mult să fiu în Mariupol. Nici nu vă puteți imagina cât de mult îmi doresc să fiu în Mariupol. Îmi doresc foarte mult să merg acasă și aștept cu nerăbdare ziua în care vom merge cu toții acasă. Toată lumea din familie. Tu ești în Donețk, eu în Mariupol. Asta este ceea ce aștept„, a transmis Andriy Bednyakov, conform sport.ua.

Andriy Bednyakov (stânga), alături de Anatoliy Tymoshchuk (mijloc), cel considerat „cel mai mare trădător din istoria Ucrainei” / Sursa: Sport.ua

Anatoliy Tymoshchuk, considerat „cel mai mare trădător al Ucrainei”

Cel mai selecţionat fotbalist din istoria naţionalei galben-albastre a fost atacat dur în cele 72 de zile de conflict şi a fost considerat „cel mai mare trădător al Ucrainei”. Ultimul atac la adresa lui Tymoshchuk a venit de la Oleksandr Pankov, unul dintre cei mai cunoscuţi agenţi de jucători din Ucraina. Acesta a dezvăluit ce conversaţie a purtat cu vedeta născută la Luţk.

Reclamă

L-am tratat întotdeauna bine pe Tymoshchuk, dar până în acest moment. Pe 24 februarie i-am scris lui şi lui Voronin. Voronin a răspuns imediat că merge la club pentru a rupe contractul şi că pe 25 zboară cu familia în Germania.

Lui Tymoshchuk i-am scris: ‘Salut. Care sunt planurile tale şi cânt plănuieşti să pleci, asemeni celor dragi, în Ucraina?”. Mi-a răspuns: ‘Totul este bine cu rudele. Încă nu ştiu când plec’. Nu i-am mai zis nimic pentru că nu mai avea sens. Totul a devenit clar.

Poziţia sa i-a dezamăgit pe mulţi ucraineni. A fost un erou şi personificarea patriotismului nostru. La naiba… pentru nişte bani – 20 sau 30 de milioane de dolari – a rămas să lucreze pentru aceşti nenorociţi. Nu-l înţeleg. Banii pe care îi avea i-ar fi ajuns până la sfârşitul vieţii, până la sfârşitul vieţii copiilor şi nepoţilor săi. Nu trebuia să o facă.

Reclamă 4 / 0/3

De ce a decis să rămână este un mister pentru mine. Au plecat de acolo spanioli, polonezi şi alţii care mai aveau contracte. Krychowiak i-a îndemnat pe cei din Krasnodar să plece. Iată un act! Iar tu, ucrainean, continui să stai acolo şi să taci. Nu poţi sta pe două scaune. Suntem în război şi trebuie să alegi o parte„, a declarat Oleksandr Pankov pentru sport.ua.

Tymoshchuk e antrenor secund la Zenit Sankt Petersburg, echipa favorită a lui Vladimir Putin, și a refuzat să plece din Rusia după ce a început războiul în Ucraina.

Anatoliy Tymoshchuk a câștigat UEFA Champions League în 2013

Anatoliy Tymoshchuk a avut o carieră răsunătoare. Fostul mijlocaș a evoluat la echipe precum Zenit, Șahtior Donețk și Bayern Munchen, reușind să câștige 21 de trofee.

De departe, cea mai importantă performanță a ucraineanului rămâne cucerirea trofeului UEFA Champions alături de Bayern Munchen, în 2013.

Tymoshchuk a adunat 144 de selecții pentru naționala Ucrainei, reușind să marcheze 4 goluri.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
Vezi toate știrile
Citește și