Închide meniul
Foto

„Mi-am pierdut inocenţa din cauza mentalităţii”. O mare vedetă din România, la capătul răbdării. Şi-a recunoscut toate greşelile

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 25 octombrie 2021, 14:03

„Mi-am pierdut inocenţa din cauza mentalităţii”. O mare vedetă din România, la capătul răbdării. Şi-a recunoscut toate greşelile

Cristian Daminuţă a ajuns la 31 de ani

Cristian Daminuţă a fost un mare talent al fotbalului românesc. Fotbalistul născut în Timişoara a avut marea şansă să ajungă de foarte tânăr în Italia. Acolo a semnat cu Inter şi apoi cu AC Milan. Nu a profitat însă de şansa pe care a avut-o şi şi-a ratat cariera de fotbalist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristian Daminuţă îşi recunoaşte greşelile

Într-un mesaj emoționant cu un puternic conținut autocritic, Cristian Daminuţă şi-a recunoscut toate greşelile. Considerat un mare talent la finele anilor 2000, mijlocașul din Timișoara a povestit cum și-a pierdut inocența în fotbal.

„Mi-am pierdut inocența când am trecut la seniori în momentul în care am ajuns la Inter. Atunci a intervenit mentalitatea de român infect. Bani, mașini, femei, exact gândirea de doi lei care a ruinat multe talente de jucători români.

În orice altă nație mă nășteam, dacă reușeam să ajung la Inter în proporție de 80 la sută confirmam… Bineînțeles e vorba și de noroc, dar sunt de părere că norocul ți-l faci și singur.

M-am trezit la 18 ani în vestiar cu Ibrahimovic. Nu realizam acest lucru. Eram pasionat de Bamboo și de șmecherii ieftine. Atunci, dacă aveam puterea mentală să muncesc de trei ori mai mult în loc să mai bifez cîte-o «mujer latina» de prin reviste… Dar răbdarea e o virtute. La mine, din păcate, s-a derulat totul pe repede înainte și am uitat că de fapt eu sunt la început de drum”, a spus Cristian Daminuţă, conform gsp.ro.

Reclamă
Citește și:

Cristian Daminuţă, la marile rivale din Serie A

Cristian Daminuţă a debutat la 15 ani în Liga 2 și la 16 ani în Liga 1. Apoi, a fost cumpărat întâi de Inter Milano în 2008, apoi de rivala AC Milan în 2010, însă nu și-a atins niciodată potențialul real. A devenit un obişnuit al presei mondene.

Ajuns la 18 ani la Inter Milano și la 20 de ani la AC Milan, mijlocașul din Timișoara e acum liber de contract, după mai multe experiențe în ligile inferioare din România și Italia. „Am făcut alegeri greșite. Dacă pui și greșelile din viața personală, înmulțite cu greșelile impresarilor, ajungi la final să ai un rezultat de îți vine să te urci pe pereți. Ce m-a ținut în viață până acum e psihicul. Am un psihic foarte puternic”, a mai spus Cristian Daminuță.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • O mare vedetă din România, la capătul răbdării
  • Şi-a recunoscut toate greşelile

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray Vezi toate știrile
Citește și