Închide meniul

„Mi-au spus: ‘Decizia în privința ta a fost luată’!” Calvarul prin care trece oligarhul rus care s-a împotrivit lui Vladimir Putin: „Asta arată dezumanizarea finală a regimului!”

Antena Sport Publicat: 3 mai 2022, 20:55

„Mi-au spus: Decizia în privința ta a fost luată! Calvarul prin care trece oligarhul rus care s-a împotrivit lui Vladimir Putin: „Asta arată dezumanizarea finală a regimului!

Vladimir Putin a declanşat războiul în Ucraina

Getty Images

  • Oleg Tynkov, dezVăluiri tulburătoare
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Oleg Tinkov, fost ciclist şi patron al echipei Tinkoff, a avut un nou mesaj dur după ce Vladimir Putin a declanşat războiul în Ucraina. Oligarhul a fost nevoit să îşi vândă şi banca din Rusia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 54 de ani, oligarhul Oleg Tinkov spune că „Rusia, ca ţară, nu mai există!”.

Mi-am dat seama că Rusia, ca țară, nu mai există. Am crezut că regimul lui Putin este rău. Dar, desigur, habar n-aveam că va ajunge la un nivel atât de catastrofal„, a spus Tinkov într-un interviu acordat The New York Times, citat de libertatea.ro.

Reclamă

Acesta a spus că, deşi nu nimeni de la Kremlin nu l-a contactat, a primit mai multe avertismente de la mai mulţi apropiaţi. Tinkov se află într-o locaţie secretă.

Mi-au spus: «Decizia în privința ta a fost luată. Dacă asta înseamnă că, pe lângă toate celelalte, mă vor ucide, nu știu. Nu exclud„, a mai spus miliardarul rus.

Reclamă

Oleg Tinkov: „Nu mai există Rusia, totul a dispărut

Oleh Tinkov a revenit cu un mesaj dur şi pe reţelele de socializare şi a dezvăluit şi boala cruntă cu care se luptă.

Este păcat că țara mea s-a scufundat în cele din urmă în arhaism, paternalism și servilism. Nu mai există Rusia, totul a dispărut. Iar amenințările la adresa mea personală, o persoană care se luptă cu cel mai grav cancer de sânge – leucemia -, dorința de a mă (pedepsi) doar pentru (…) opinia mea sinceră, arată dezumanizarea finală a regimului„, a scris Oleg Tinkov.

„E groaznic să vezi iadul acela!” Marta Kostyuk, dezvăluiri cutremurătoare despre războiul din Ucraina

Marta Kostyuk, una dintre jucătoarele ucrainence din circuitul WTA, a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre războiul declanşat de Vladimir Putin în Ucraina. Aceasta a dezvăluit că tatăl unui prieten din tenis şi-a pierdut viaţa în urma bombardamentelor ruşilor.

Reclamă 4 / 0/3

Kostyuk a mai spus că a apelat la un psiholog pentru a putea trece peste şocul războiului din ţara sa. Jucătoarea de tenis din Ucraina a mai spus că i-au trecut să gânduri negre.

În ultimele ore, tatăl unui prieten din lumea tenisului a murit. Casa lui e complet distrusă. Nu pot descrie ceea ce simt. Sunt deja două luni și am avut suișuri și coborâșuri. Primele două săptămâni au fost groaznice și încerc să mă obișnuiesc cu ce se întâmplă. Acum două săptămâni am apelat la un psiholog, care mă ajută enorm, pentru că am ajuns într-un punct în care am avut gânduri foarte periculoase.

Nu vreau să o spun eu, dar vă puteți imagina. E groaznic să vezi că iadul acela din țara mea nu se mai termină și să nu știi ce urmează. Mă simt neputincioasă, simt că nu pot face nimic și sunt momente în care mă întreb pentru ce trăiesc, ce ar trebui să fac cu viața mea„, a spus Marta într-un interviu pentru jurnaliştii de la Tennis World.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Diverse • 21 mart., 17:50
FOTO
Locul în care Vladimir Putin şi-a ascuns iubita care are 39 de ani. Palatul secret, de 110 milioane de euro, aflat într-o zonă cu acces interzis!
Vladimir Putin, în timpul unei şedinţe
Extra • 30 dec., 15:50
Mesajul lui Vladimir Putin după moartea lui Pele: „Ilustru fiu al poporului brazilian”
Vladimir Putin este preşedintele Rusiei
Campionatul Mondial 2022 • 20 dec., 13:30
Vladimir Putin a pus mâna pe telefon, imediat după ce Argentina a devenit campioană mondială: „Tocmai a vorbit cu el!”
Explozie pe Podul Crimeei
Diverse • 8 oct., 17:51
FOTO
Ironie supremă adusă lui Vladimir Putin, după explozia de la podul Kerci. Primarul Kievului s-a amuzat pe seama ruşilor
Extra • 29 sept., 18:43
Nikolai Valuev, „Bestia din Est” de 2.13 m şi 150 de kilograme, a primit ordin de mobilizare: „Voi merge săptămâna viitoare”