Închide meniul

„E groaznic să vezi iadul acela!” Marta Kostyuk, dezvăluiri cutremurătoare despre războiul din Ucraina: „Tatăl unui prieten din lumea tenisului a murit”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 mai 2022, 16:47

„E groaznic să vezi iadul acela! Marta Kostyuk, dezvăluiri cutremurătoare despre războiul din Ucraina: „Tatăl unui prieten din lumea tenisului a murit

Marta Kostyuk, declaraţii tulburătoare despre războiul din Ucraina

Profimediaimages

Marta Kostyuk, una dintre jucătoarele ucrainence din circuitul WTA, a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre războiul declanşat de Vladimir Putin în Ucraina. Aceasta a dezvăluit că tatăl unui prieten din tenis şi-a pierdut viaţa în urma bombardamentelor ruşilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kostyuk a mai spus că a apelat la un psiholog pentru a putea trece peste şocul războiului din ţara sa. Jucătoarea de tenis din Ucraina a mai spus că i-au trecut să gânduri negre.

Marta Kostyuk, dezvăluiri cutremurătoare despre iadul din Ucraina

În ultimele ore, tatăl unui prieten din lumea tenisului a murit. Casa lui e complet distrusă. Nu pot descrie ceea ce simt. Sunt deja două luni și am avut suișuri și coborâșuri. Primele două săptămâni au fost groaznice și încerc să mă obișnuiesc cu ce se întâmplă. Acum două săptămâni am apelat la un psiholog, care mă ajută enorm, pentru că am ajuns într-un punct în care am avut gânduri foarte periculoase.

Nu vreau să o spun eu, dar vă puteți imagina. E groaznic să vezi că iadul acela din țara mea nu se mai termină și să nu știi ce urmează. Mă simt neputincioasă, simt că nu pot face nimic și sunt momente în care mă întreb pentru ce trăiesc, ce ar trebui să fac cu viața mea„, a spus Marta într-un interviu pentru jurnaliştii de la Tennis World.

Ce are de gând Vladimir Putin să facă de 9 mai. Avertismentul lui Klitschko: ”Să nu fiți lași!”

Vladimir Klitschko a lansat un avertisment pentru Occident, după ce planul lui Vladimir Putin a fost dezvăluit. Președintele Rusiei poate anunța o „mobilizare generală” a armatei ruse în timpul discursului de la parada de pe 9 mai, potrivit Institutului pentru Studiul Războiului.

Reclamă

Liderul de la Kremlin vrea să declare o ”victorie” simbolică asupra Ucrainei, iar fostul campion mondial la categoria grea anunţă că nu are încredere în informațiile apărute. Fratele lui Vitali Klitschko, cel care este primarul Kievului, îi acuză pe ruși de ”minciună nesfârșită”.

”Este o diferență uriașă între frica dintre ce e bine și îngrijorare, dar să nu fiți lași. Și aș dori, de asemenea, să avertizez lumea occidentală să nu fie lașă. Trebuie să stați împotriva acestei țări agresive și împotriva acestei politici agresive a Rusiei, dar și a armatei sale.

Și, de aceea, nu vreau să comentez ce se va întâmpla pe 9. Se va întâmpla atunci. Va fi mobilizare? Nu ne putem baza cu adevărat pe informațiile care vin din Rusia, pentru că minciuna este nesfârșită. Într-un război, nu poți câștiga cu pumnii ca într-un ring de box, dar se aplică reguli diferite. Pentru asta ai nevoie de arme și arme grele, ca să putem rezista agresiunii armatei ruse”, a transmis Vladimir Klitschko, citat de amp.focus.de.

Reclamă 4 / 0/3

Vladimir Klitschko, avertisment devastator pentru militarii ruşi

Vladimir Klitschko a avut o nouă reacţie pe reţelele sociale, la mai bine de două luni după startul războiului din Ucraina. Fostul campion mondial la categoria grea i-a avertizat pe militarii ruşi că vor plăti pentru toate atrocităţile comise.

Fratele lui Vitali Klitschko anunţă că este pregătit dosarul care va fi trimis la Curtea Internaţională de Justiţie de la Haga. Fostul mare boxer, în vârstă de 46 de ani, a ţinut să precizeze că nu este vorba de o „operaţiune specială”, cum a spus Vladimir Putin, ci un genocid.

„Bombardamentele, violul, torturarea și asasinarea populației civile…. toate acestea au un nume: genocid. Avem numele și prenumele acestor călăi din Rusia și cine le-a comandat!  Toate documentele vor fi trimise la curtea internațională și judecătorii vor lua decizii!„, a transmis Vladimir Klitschko pe contul său de Twitter.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și