Închide meniul
Foto

Mihaela Borcea a lăsat totul în urmă și a luat o decizie radicală! Fiica Melissa îi este alături

Reclamă

Publicat: 27 martie 2024, 16:54

Mihaela Borcea a lăsat totul în urmă și a luat o decizie radicală! Fiica Melissa îi este alături

Mihaela Borcea a lăsat totul în urmă și a luat o decizie radicală

Mihaela Borcea şi fiica ei, Melissa/ Colaj Instagram, Facebook

Mihaela Borcea a lăsat totul în urmă şi a luat o decizie radicală. Fosta soţie a lui Cristi Borcea a anunţat că s-a mutat în America, pentru o perioadă, deoarece se confruntă cu probleme de sănătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihaela Borcea este prima soţie a lui Cristi Borcea. Cei doi au împreună trei copii, Patrick, Angelos şi Melissa, cea care este de o frumuseţe răpitoare. (Vezi galeria foto de la finalul articolului).

Mihaela Borcea a lăsat totul în urmă și a luat o decizie radicală

Mihaela Borcea a dezvăluit că petrece timp alături de fiica ei, Melissa, după ce s-a mutat peste Ocean, la începutul anului. Fosta soţie a lui Cristi Borcea a declarat că speră să-şi rezolve problemele de sănătate în America, fiind o călătorie care reprezintă un „proces de vindecare”.

„Da, călătoria mea în America este legată si de problemele de sănătate pe care le întâmpin, dar și de petrecerea unui timp de calitate cu fiica mea, Melissa, care studiază aici. Prefer să păstrez detaliile suplimentare private, dar această călătorie face parte din procesul meu de vindecare”, a declarat Mihaela Borcea, pentru unica.ro.

Mihaela Borcea este însoţită în America de Sorin Carp, iubitul ei, alături de care şi-a refăcut viaţa după divorţul de Cristi Borcea. Aceasta a oferit detalii intime despre relaţia ei, mărturisind că a fost cucerită de actualul ei partener.

Reclamă

„Prima întâlnire cu Sorin a fost memorabilă. Am simțit o conexiune imediată și am apreciat sinceritatea și bunătatea lui. Am simtit ca este un om special.

Sorin a reușit să mă cucerească prin consecvență, înțelegere și sprijin necondiționat. A demonstrat că este o persoană de încredere, iar relația noastră s-a construit pe respect reciproc și pe valori comune.

A recâștiga încrederea a fost un proces treptat. Stabilitatea și devotamentul lui Sorin însă au contribuit la refacerea încrederii într-o relație de cuplu”, a mai spus Mihaela Borcea, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Reclamă 4 / 0/3

Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea

Mihaela Borcea a oferit noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea! Prima soţie a milionarului român nu mai administrează hotelul din Olimp deţinut de Cristi Borcea.

Cu toate acestea, Mihaela Borcea are propriile ei afaceri, de care se ocupă. Presa tabloidă a scris că înlăturarea Mihaelei Borcea din funcţia de administrator al hotelului lui Cristi Borcea din Olimp ar fi fost făcută la solicitarea Valentinei Pelinel.

“(n.r: Cum merge afacerea de pe litoral? Dar celelalte? V-ați imaginat că o să gestionați atât de bine hotelul?) Afacerile de pe litoral au cunoscut o evoluție pozitivă, iar experiența gestionării hotelului a fost atât o experiență de învățare, cât și de succes. În toate afacerile în care am fost implicată mi-am pus amprenta și am contribuit la rezultate de lungă durată și profitabile. Celelalte proiecte continuă să se dezvolte în mod constant.

(n.r: Băieții vă ajută în continuare la hotelul din Olimp?) Momentan, băieții nu sunt implicați activ în gestionarea hotelului din Olimp. Cu toate acestea, sprijinul lor rămâne constant în alte aspecte ale vieții noastre”, a dezvăluit Mihaela Borcea pentru viva.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și