Închide meniul

Mihai Neşu, dezvăluiri tulburătoare din scaunul cu rotile, în Săptămâna Patimilor: "Am fost binecuvântat cu accidentul din 2011"

Antena Sport Publicat: 28 aprilie 2021, 13:35

Mihai Neşu, dezvăluiri tulburătoare din scaunul cu rotile, în Săptămâna Patimilor: "Am fost binecuvântat cu accidentul din 2011"

AS.ro

Mihai Neşu s-a accidentat grav în 2011

    Fostul internaţional mănâncă singur şi reuşeşte să scrie. Neşu (38 de ani) evită să se mai gândească la accidentul suferit pe terenul de fotbal şi anunţă că marea satisfacţie este că şi-a găsit o nouă vocaţie, prin intermediul credinţei.

    ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

    Mihai Neşu: "Mărturisesc că nu am de ce să mă plâng"

    "Viaţa mea înainte de accident a fost ca viaţa majorităţii tinerilor. Aveam multe vise, îmi doream să câştig mulţi bani şi să îmi cumpăr tot ce vreau. Cu Dumnezeu nu aveam nicio relaţie. Ştiam că există Dumnezeu, îmi mai aduceam aminte din când în când de el. Dumnezeu m-a binecuvântat cu acest accident. Dumnezeu mă iubește și are grijă de mine și trebuie să fiu și eu așa cum mă vrea el.

    Copiii de la fundație, pe care îi întâlnesc zilnic, au suferințe fizice mult mai mari decât mine. Dar cred că sufletește ei sunt mai sănătoși decât noi toți. Bineînțeles că în primii ani mi se părea că suferința mea este cea mai mare și că niciunui om nu i se poate întâmpla mai rău decât ce am pățit eu.

    Reclamă

    Dar acum, în ultima perioadă, mărturisesc că nu am de ce să mă plâng. Și văd în jurul meu oameni care sunt sănătoși, poate, din punct de vedere fizic, dar sunt foarte nefericiți din punct de vedere sufletesc.

    Am un mare regret că până la 30 de ani nu m-a interesat deloc să caut ce înseamnă Dumnezeu și ce scop are viața noastră. Iar cei care citesc acest interviu aș dori să mă ia ca exemplu negativ pentru prima parte a vieții mele și să vadă că în orice situație, chiar și în situații atât de rele ca a mea, Dumnezeu poate să schimbe viața unui om în bine", a declarat Mihai Neşu pentru revista Familia Ortodoxă, citat de Fanatik.

    Reclamă

    Neșu s-a accidentat teribil în timpul unui antrenament în mai 2011. El evolua atunci pentru FC Utrecht și a intrat într-un duel cu coechipierul Alje Schut. Românul s-a ales cu o vertebră cervicală fracturată și a rămas paralizat.

    Reacţii emoţionante după ce Mihai Neşu a reuşit să mănânce singur

    Colegii care au jucat semifinalele Cupei UEFA alături de Neşu sunt fericiţi că fostul lor coechipier se simte din ce în ce mai bine.

    Reclamă 4 / 0/3

    "Ce se întâmplă cu Mihai chiar e un miracol. Terapeutul lui mi-a spus spus că la nivelul bolii sale, 99% din pacienţi sunt ajutaţi respiratoriu şi stau la pat. Practic, a sfidat toate legile medicale", a spus Florin Lovin pentru Antena Sport.

    Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

    Loading ... Loading ...
    Reclamă
    Ultimele știri
    9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
    mart.
    23:35
    Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
    28
    mart.
    23:35
    Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
    Vezi toate știrile
    Pe același subiect
    La mulţi ani, Mihai Neşu! Fostul internaţional a împlinit 41 de ani
    Fotbal • 19 feb., 16:51
    La mulţi ani, Mihai Neşu! Fostul internaţional a împlinit 41 de ani
    Mihai Neșu nu și-a putut stăpâni emoțiile după calificarea României la EURO 2024
    Echipa naţională • 25 dec., 15:23
    Mihai Neșu nu și-a putut stăpâni emoțiile după calificarea României la EURO 2024: „Aproape mi-au dat lacrimile”
    Mihai Neșu, declarații emoționante înainte de Crăciun
    Extra • 24 dec., 11:29
    Mihai Neșu, declarații emoționante înainte de Crăciun. Cadoul pe care și-l dorește: „Asta e dorința de opt ani!”
    Mihai Neşu, invitat la antrenamentul FCSB-ului de la Oradea
    Cupa României • 26 sept., 22:03
    FOTO
    Mihai Neşu, invitat la antrenamentul FCSB-ului de la Oradea. Sute de oameni au venit să îi vadă pe roş-albaştri
    Mihai Neșu, declarații emoționante înainte de Crăciun
    Extra • 31 aug., 13:07
    Ultimele detalii despre proiectul de suflet al lui Mihai Neşu. Fostul jucător al Stelei, nelipsit de pe şantier!