Închide meniul

Mihai Stoica, reacţie după ce Billel Omrani a fost surprins într-un club de noapte: „Nu va lua amendă!

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 martie 2023, 21:03 / Actualizat: 13 martie 2023, 22:06

Mihai Stoica, reacţie după ce Billel Omrani a fost surprins într-un club de noapte: „Nu va lua amendă!

Mihai Stoica s-a convins după o nouă înfrângere a România U21

Mihai Stoica, pe Arena Naţională / Profimedia

Mihai Stoica a avut o primă reacţie după ce Billel Omrani a fost surprins într-un club de noapte. Managerul general de la FCSB a spus că nu are de unde să ştie dacă pozele au fost făcute într-o perioadă în care atacantul francez nu era liber.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica merge pe prezumţia de nevinovăţie şi a spus că atacantul va reveni pe teren peste câteva săptămâni. Omrani s-a accidentat în victoria pe care FCSB a obţinut-o cu Petrolul, scor 4-1. În acest sezon, Billel Omrani a bifat 16 meciuri pentru FCSB, toate în Liga 1. Atacantul a reuşit să marcheze şi două goluri, în victoriile cu Chindia şi cu Hermannstadt.

Mihai Stoica, reacţie după ce Billel Omrani a fost surprins într-un club de noapte

Doar că pozele nu au timer, noi nu ştim… El e liber să iasă în oraş. E singur în Bucureşti. Ştiu eu la ce oră se întâmplă asta?
Locul ăla putea fi plin şi acum trei săptămâni, că se minte atât de mult. Pot spune cât se poate minţi în ce mă priveşte. Oricine poate acum să vină să spune orice despre oricine.

E chiar ultima problemă din momentul ăsta. El revine în câteva săptămâni. Ar fi o problemă să piardă seri, dar cea mai mare problemă ar fi să nu vină la program, iar el a fost liber ieri şi alaltăieri.

Nu am de unde şti ce se întâmplă. Să mă duc la camerele de supraveghere? Omrani, nu, nu va lua amendă, din moment ce era liber„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Gigi Becali i-a dat o sumă uriaşă la semnătură lui Billel Omrani

Gigi Becali a trebuit să dea o avere pentru a-l convinge pe Billel Omrani să semneze cu FCSB, chiar dacă atacantul era liber de contract după despărţirea de CFR Cluj.

Latifundiarul din Pipera i-a dat numai puţin de 200.000 de euro la semnătură lui Billel Omrani. Francezul are şi unul dintre cele mai mari salarii din Liga 1. Omrani câştigă lunar, la FCSB, suma de 20.000 de euro. La un calcul simplu, Omrani va câştiga peste 400.000 de euro încă din primul an.

Billel Omrani a jucat pentru CFR Cluj 210 partide, a marcat de 47 de ori și a dat şi 42 de pase decisive. Francezul a venit în Gruia în 2016, de la Olympique Marseille. Omrani s-a aflat în negocieri avansate şi cu Konyaspor, ocupanta locului 3 în Turcia sezonul trecut.

Reclamă 4 / 0/3

Neluţu Varga a spus, imedita după ce Omrani a fost prezentat oficial de FCSB, că atacantul francez ar fi vrut să revină la CFR Cluj.

”Nu l-am dorit! Înainte de a veni la FCSB m-a sunat de 100 de ori, s-a rugat să vină înapoi. În mod expres m-a sunat pe mine personal, nu a mai sunat conducerea. Mă ruga pe mine să încerc să-l înțeleg că a greșit atunci când a cerut nu știu câți bani pentru prelungire”, a spus Varga, citat de sport.ro.

Recomandări
  • Mihai Stoica, reacţie după ce Billel Omrani a fost surprins într-un club de noapte
  • Atacantul nu va fi amendat

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:38 VIDEOAlexandru Maxim, gol superb în Turcia! A executat perfect o lovitură liberă în Gaziantep – Kasimpaşa 19:35 LIVE TEXTSepsi – Universitatea Craiova 1-2. Ivan a marcat la debutul lui Costel Gâlcă pe banca oltenilor! Ştefănescu, gol din penalty 19:23 Ma Long a avut o revenire colosală de la 0-3 la seturi în finala Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 18:33 Exclus din lotul Rapidului, Alexandru Albu a semnat cu o rivală din Liga 1! Transfer total surprinzător 18:13 FotoImagini horror cu Dan Nistor! A fost umplut de sânge de un adversar care l-a lovit cu piciorul în faţă 18:07 „Nu am glumit!” Ion Ţiriac i-a făcut o propunere fabuloasă pentru Mircea Lucescu: „Îi fac şi stadion, avem fonduri!” 17:58 Ioan Andone a dat verdictul după FCSB – Rapid 2-2. Pariul surpriză pe care l-a făcut 17:46 Marton Fucsovics l-a învins pe Mariano Navone şi a câştigat Ţiriac Open 2024 17:15 LIVE VIDEOFamalicao – Portimonense se joacă ACUM în AntenaPLAY. Sporting – Guimaraes (22:30) e meciul zilei în Liga Portugal 17:13 CSM Bucureşti a câştigat Cupa României! Victorie categorică în finala cu Dunărea Brăila Vezi toate știrile
Citește și