Închide meniul
Foto

Milionara de 74 de ani a uimit din nou: „Acum arăţi de 16 ani! La naiba! Credeam că eu sunt tânără”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 ianuarie 2024, 9:04

Milionara de 74 de ani a uimit din nou: „Acum arăţi de 16 ani! La naiba! Credeam că eu sunt tânără”

Milionara de 74 de ani a uimit din nou:

Colja Instagram

Milionara de 74 de ani a uimit din nou, iar fanii au reacţionat imediat. Vera Wang arată fabulos, iar fiecare postare este asaltată de fani cu comentarii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vera Wang, una dintre cele mai apreciate creatoare de modă din lume, are 74 de ani, însă arată ca o adolescentă. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO)

Milionara de 74 de ani a uimit din nou

Fanii au reacţionat imediat de reţelele de socializare. „Acum araţi de 16 ani, înainte spuneam că ai 18″, „Pur şi simplu arăţi incredibil” sau „Credeam că eu sunt tânără„, au fost câteva dintre mesajele primite de Vera Wang.

Dieta strictă ţinută de Vera Wang, care, la 74 de ani

Wang, care are acum o avere de 630 de milioane de dolari, merge foarte mult cu bicicleta, în cartierul unde locuieşte şi face exerciţii cu greutăţi mici, de două-trei kilograme, anunţă Bazaar US.

Când vine vorba de mâncare, Vera ne-a dat asigurări că nu sare nicio masă. Dimineaţa nu lipsesc cerealele, iar la prânz se axează pe mâncare chinezească. Seara, „o baie foarte fierbinte mă face să uit de toate”, recunoaşte Vera.

Reclamă

Încă un lucru important dezvăluit de Vera: nu bea decât apă plată. Cel mai greu i-a fost să renunţe la sucurile acidulate. Toate acestea l-au făcut pe un internaut să rămână cu gura căscată:  „Cum să ai 74 de ani şi să arăţi aşa. OMG”.

Vera Wang, avere de 630 de milioane de dolari

Născută la New York, în 1949, Vera Wang a cucerit internetul cu pozele sale. Internauților nu le vine să creadă cum poate arăta femeia a împlinit 74 de ani pe 27 iunie.

Vera Wang este o fostă patinatoare care s-a angajat ca jurnalist la celebra revistă Vogue, pentru ca mai apoi să devină unul dintre cei mai cunoscuți designeri din lume. Conform Forbes, Vera Wang avea anul trecut o avere estimată la 630 de milioane de dolari.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 FCSB – Farul 2-1! Roş-albaştrii, noii campioni ai Ligii 1! Nebunie pe Arena Naţională! Primul titlu pentru FCSB, după nouă ani 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor Vezi toate știrile
Citește și