Închide meniul

Milionarul care a răbufnit după ce a investit o avere pe o plajă pustie din Mamaia, scos din minţi şi de Gigi Becali: „Dă-i, mă, puţin timp!”

Reclamă

Publicat: 3 septembrie 2022, 19:19

Milionarul care a răbufnit după ce a investit o avere pe o plajă pustie din Mamaia, scos din minţi şi de Gigi Becali: „Dă-i, mă, puţin timp!

Gigi Becali, propunere şocantă pentru Cristian Săpunaru

Gigi Becali, la Palat / Hepta

Milionarul care a răbufnit după ce a investit o avere pe o plajă pustie din Mamaia, scos din minţi şi de Gigi Becali. Ciprian Marica s-a enervat după ce a văzut că patronul FCSB a decis să renunţe la Vadim Raţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Marica e de părere că Becali trebuia să aibă răbdare cu Vadim Raţă şi să îi acorde mai multe şanse. Jucătorul se va întoarce la FC Voluntari după ce l-a dezamăgit pe patronul FCSB.

Milionarul care a răbufnit după ce a investit o avere pe o plajă pustie din Mamaia, scos din minţi şi de Gigi Becali

Să avem puţină răbdare cu băiatul. De abia a venit, lăsaţi-i şi lui puţin timp de acomodare, de adaptare. Stai, că poate o să funcţioneze.

Ştii care e ideea? Noi luăm jucători şi vrem să fie ca o piesă de teatru, să îl punem şi să funcţioneze. Dă-i, mă, puţin timp, acomodează-l cu echipa. Faptul că FCSB este jos în clasament nu este din cauza unui jucător.

E cazul lui Vadim Raţa, că nu a dat niciun ban pe el, dar dacă dădeai 1,5 milioane pe el? Trebuie să îl angrenezi cumva. Ce, Miculescu ţi se pare că funcţionează?”, a spus Ciprian Marica la Pro Arena.

Reclamă

Ciprian Marica, strigăt de disperare după ce a investit o avere pe o plajă

Ciprian Marica trage un mare semnal de alarmă către autoritățile române, după ce plaja de un hectar în care a investit 500.000 de euro, în Mamaia, a fost pustie în plin sezon.

Marica deține și o terasă lângă plaja renumită din Mamaia și ar fi dorit ca terasa să ajungă mai aproape de malul mării, pentru ca turiștii să nu întâmpine probleme, chiar și atunci când vine vorba de folosirea toaletelor.

După cum ne arată imaginile filmate de fostul atacant, plaja pe care o administrează nu are niciun turist, iar acesta dă vina pe autorități.

Reclamă 4 / 0/3

”Domnilor, au trecut doi ani. Plaja arată așa, cu iarbă, buruieni. Care este soluția? E clar că nu ați gândit-o de la început. Dar măcar după doi ani de zile, așteptam să veniți cu o soluție.

Imaginați-vă că un bătrân e la plajă și are nevoie la toaletă. Face 3 minute și 40 de secunde de la plajă la toaletă, într-un mers normal. Toată lumea își face nevoile în mare, pentru că nu poți să mai ajungi.

Îți iei o înghețată, până la plajă s-a topit. Domnilor, au trecut doi ani, veniți cu o soluție. Seară bună!”, a fost mesajul lui Ciprian Marica către autorități.

Prețuri piperate pe plaja lui Ciprian Marica

Pe de altă parte, conform wowbiz.ro, prețurile au fost extrem de piperate pe plaja lui Marica, un șezlong ajungând să coste în weekend 80 de lei. O șampanie costa de asemenea 800 de lei.

Fostul mare fotbalist ar avea un apartament spectaculos chiar în faţa segmentului de plajă pe care îl are în administrare. Marica deţine acolo şi un restaurant de lux.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! Vezi toate știrile
Citește și