Închide meniul
Foto

Milionarul care ia trei pensii de la statul român, la un pas de un scandal monstru cu DiCaprio: „Era să-l topim cu bătaia!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 februarie 2024, 17:08 / Actualizat: 14 februarie 2024, 20:47

Reclamă

Milionarul care ia trei pensii de la statul român, la un pas de un scandal monstru cu Leonardo DiCaprio. Este vorba de Dumitru Dragomir, care a făcut o dezvăluire incredibilă despre starul de la Hollywood.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir a făcut o dezvăluire uluitoare din trecut. Aflat într-o vacanţă la Nisa alături de familie şi de câţiva prieteni, fostul şef al Ligii Profesioniste de fotbal a spus că grupul din care făcea parte a fost la un pas de un scandal monstru cu starul dela Hollywood. Totul a plecat după ce Leonardo DiCaprio a refuzat să facă o poză cu una dintre soţiile unui prieten din grupul lui Dragomir.

Milionarul care ia trei pensii de la statul român, la un pas de un scandal monstru cu Leonardo DiCaprio

Eram la Nisa. Eram mai tineri. Eram la terminalul de avioane private și noi eram vreo 8, dintre care fata unui șef, foarte frumoasă, i-a cerut să facă și ea o poză, cu DiCaprio. Măi, i-a dat un vânt, de era să ne repezim pe el, să-l topim cu bătaia, numai că avea doi mai mari ca noi.Eu eram cu milionari. Când i-am văzut pe ăia prin spatele lui am mers pe blat. Ce vorbești mă, ce poze…„, a spus Dumitru Dragomir la fanatik.ro.

Pe lngă succesul profesional, Leonard DiCaprio este renumit şi pentru numeroasele sale cuceriri. Conform presei internaţionale, Leonard DiCaprio ar fi acum într-o relaţie cu modelul italian Vittoria Ceretti. (VEZI IMAGINI FIERBINŢI CU IUBITA LUI LEONARDO DICAPRIO)

Dumitru Dragormi primeşte 3 pensii de la statul român: „Mă duc spre 5.000 de euro pe lună”

„Oracolul din Bălceşti” a început să primească, începând cu acest an, şi o pensie de la Parlament. Chiar Dumitru Dragomir a anunţat că a primit deja o sumă care se ridică la aproximativ 7.000 de lei.

Reclamă

În perioada în care era la conducerea Ligii, Dumitru Dragomir primea un salariu lunar de 15.000 de euro (n.r. 74.645 de lei). A cotizat astfel o sumă importantă la stat şi acum este recompensat.

„Mitică” Dragomir face avere şi din afacerile imobiliare. Construieşte blocuri pe terenurile cumpărate de la Gigi Becali, în Pipera. Acesta este nelipsit de pe şantier şi îşi petrece o mare parte de timp într-o rulotă.

Am pensie bună că acuma mi-a dat și de la Parlament. Băi, nu iau niciun leu din firmele de când s-au înființat. Niciun leuț. Trăiesc numai din pensia mea și a nevesti-mii.

Reclamă 4 / 0/3

Iau 3 pensii, dar asta e altceva. Legale toate. Am de la sport renta viageră, puțin, câteva sute de euro. Am de la Parlament și deja mi-a venit prima pensie. Am în jur de 7.000 de lei. Am două legislaturi pline, 8 ani.

Și am pensia pe care am plătit și pentru care am cotizat: 4.000 de euro. Cu toate trei mă duc spre 5.000 de euro pe lună. Mai are și nevastă-mea vreo 2.700 de lei. Nu cheltui nici 2.000 de euro pe lună. Dau la nepoți. N-am bani niciodată„, a declarat Dumitru Dragomir pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și