Închide meniul

Milionarul care nu vrea să audă de donații pentru adversarii săi, în plină pandemie de Covid-19

Dan Roșu Publicat: 9 mai 2020, 16:24

Milionarul care nu vrea să audă de donații pentru adversarii săi, în plină pandemie de Covid-19

AFP7 / Oscar J. Barroso via Hepta

Guido Pella nu vrea să doneze bani

  • Guido Pella nu e de acord cu inițiativa lui Federer, Nadal și Djokovic
  • Argentinianul este pe locul 35 ATP
  • Sud-americanul a strâns din tenis aproape 5 milioane de euro

”Niciun tenismen nu moare de foame în această perioadă delicată. Prefer să-mi direcționez banii și ajutorul spre lumea care nu are ce mânca ori și-a pierdut serviciul. Asta e ideea mea. Sunt de acord cu Thiem. Sunt lucruri pe care mulți nu le înțeleg.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pella: Nu este la fel pentru toată lumea să contribuie cu 30.000 de dolari

În cazul lui Cristian Garin, care la începutul anului a urcat de pe locul 60 pe 18, mi se pare greșit să doneze atâția bani, când situația lui financiară reală poate nu e de top 20.

Există și jucători precum Jack Sock, care acum se află în afara topului 200, dar care a câștigat peste 10 milioane din tenis. Lucrurile astea trebuie avute în vedere. Nu este la fel pentru toată lumea să contribuie cu 30.000 de dolari, așa cum este pentru Nole, Roger sau Rafa”, a răbufnit Guido Pella. 

Reclamă

Novak Djokovic, Rafael Nadal și Roger Federer au pus la cale un plan în care vor să strângă un milion de euro. Cei trei vor să ajute financiar jucătorii din afara top 100 ATP.

Cei trei ar urma să doneze 30.000 de euro, iar ceilalți până la locul 10 câte 20.000 de euro. Suma scade pe măsură ce pozițiile din clasament sunt în afara top 20, iar cei mai departe de locul 50 vor dona câte 5.000 de euro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Primul turneu la care va participa Novak Djokovic, după înfrângerea-şoc de la Indian Wells
ATP • 23 mart., 21:52
Primul turneu la care va participa Novak Djokovic, după înfrângerea-şoc de la Indian Wells! Posibil duel „de foc” cu Rafael Nadal
Novak Djokovic a stabilit o nouă bornă incredibilă, după victoria de la Indian Wells! Sârbul vine după recordul lui Rafael Nadal
ATP • 10 mart., 13:12
Novak Djokovic a stabilit o nouă bornă incredibilă, după victoria de la Indian Wells! Sârbul vine după recordul lui Rafael Nadal
Rafael Nadal, OUT de la Indian Wells
Tenis • 7 mart., 8:46
Rafael Nadal, OUT de la Indian Wells: „Nu mă pot minţi pe mine şi nici pe miile de fani”
Rafael Nadal, învins de Carlos Alcaraz într-un meci demonstrativ de milioane
ATP • 4 mart., 9:35
Rafael Nadal, învins de Carlos Alcaraz într-un meci demonstrativ de milioane: „Mă bucur că nu îl voi mai întâlni de multe ori!”
Cât de frumoasă este soția lui Marius Copil
Diverse • 24 feb., 17:16
FOTO
Cât de frumoasă este soția lui Marius Copil! Ramona „radiază” de fericire alături de românul celebru