Închide meniul
Foto

Milionarul care s-a căsătorit cu Alina Vidican îi calcă pe urme lui Cristi Borcea. Ce s-a aflat despre noul soţ al româncei

Reclamă

Publicat: 3 septembrie 2021, 13:05

Milionarul care s-a căsătorit cu Alina Vidican îi calcă pe urme lui Cristi Borcea. Ce s-a aflat despre noul soţ al româncei

Alina Vidican a fost căsătorită cu Cristi Borcea

Colaj Instagram / Hepta

Brazilianul a răsfăţat-o pe Alina Vidican chiar înaintea nunţii. Pilot de curse şi cu un succes extraordinar în afaceri, Claude i-a cumpărat soţiei un bolid de lux. I-a luat un Lamborghini Murcielago, al cărui preț poate ajunge până la 450.000 de dolari şi care atinge o viteză maximă de 342 km/h.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alina Vidican, nuntă de vis cu Claude Senhoreti. Detalii despre noul ei soţ

Claude Senhoreti calcă pe urmele lui Cristi Borcea. După nuntă, au apărut detalii mai puţin cunoscute despre bărbatul de 46 de ani născut la Sao Paolo. Potrivit playtech.ro, milionarul este deja la a treia căsnicie. A mai fost căsătorit cu Beatriz, cu care are doi copii, dar şi cu Daniela, cea de care a divorţat în 2020.

Alina şi Claude sunt împreună încă de când sud-americanul era căsătorit. Românca a lăsat în urmă problemele din trecutul pilotului de curse. Senhoreti nu ar fi fost prea blând cu mama copiilor săi, Beatriz, fiind agresiv cu ea. Asta se arată într-un raport al unei instanţe din Florida, apărut în 2015. Cei doi sperau să trăiască visul american şi se mutaseră în Statele Unite.

View this post on Instagram


A post shared by Claude Senhoreti (@csenhoreti)

Reclamă

După ce au pornit o afacere împreună, cei doi s-au despărţit, în 2017, şi ruptura a fost cu scandal. Cei doi nu şi-au mai vorbit şi nu sunt prieteni, chiar dacă au de crescut doi copii. Beatriz s-a cuplat imediat cu un alt bărbat, după despărţire.

Şi cu Cristi Borcea a trecut prim clipe mai grele. „Da, am lovit-o!”, recunoştea fostul patron al lui Dinamo la începutul anului. La fel ca Claude, Borcea a ajuns deja de trei ori în faţa altarului. Până să se căsătorească cu Valentina Pelinel (2018), omul de afaceri a mai fost soţul Mihaelei Borcea (1988-2011) şi Alinei Vidican (2011-2016).

Mesaj emoţionant primit de Alina Vidican de la Claude Senhoreti

Vă prezentăm domnul și doamna Senhoreti. A fost una dintre cele mai bune zile din viața mea. Te iubesc din toată inima sufletul meu pereche, iubita mea şi cea mai bună prietenă. Promit să nu te dezamăgesc niciodată, să te încurajez, să te respect, să te protejez și să te iubesc până la sfârșitul vieții mele. Te iubesc!„, a fost mesajul emoţionatant transmis de Claude Senhoreti pe contul său de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Brazilianul a postat mai multe imagini spectaculoase în care apare alături de noua lui soţie. Alina Vidican arată uluitor, după cum se poate observa în galeria foto.

Recomandări
  • Alina Vidican s-a căsătorit cu Claude Senhoreti
  • Este a treia soţie a milionarului brazilian

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” Vezi toate știrile
Citește și