Închide meniul

Milionarul celebru din România care nu s-a lăsat intimidat de clanul Caran! Ce a făcut după ce a rămas fără Bentley şi Ferrari

Reclamă

Publicat: 29 noiembrie 2023, 11:37

Milionarul celebru din România care nu s-a lăsat intimidat de clanul Caran! Ce a făcut după ce a rămas fără Bentley şi Ferrari

Milionarul celebru din România care nu s-a lăsat intimidat de clanul Caran

Costel Caran, unul dintre cei 3 lideri ai clanului Caranilor / Facebook

Milionarul celebru din România care nu s-a lăsat intimidat de clanul Caran este nimeni altul decât ginerele lui Ioan Niculae, fostul patron al Astrei Giurgiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Toma este soţul Adinei Niculae, fiica multimilionarului român Ioan Niculae.

Milionarul celebru din România care nu s-a lăsat intimidat de clanul Caran!

Potrivit cancan.ro, Ovidiu Toma ar fi fost lăsat de clanul Caranilor fără două maşini de lux, un Bentley şi un Ferrari. Cu toate acestea, el nu s-a lăsat şantajat de clanul Caranilor, replicând că se va adresa justiţiei.

Ovidiu Toma le-ar fi transmis celor din clanul Caranilor că poate renunţa la 500.000 de euro, cât valorau cele două maşini de lux.

„Dacă vreți să începeți război cu mine și să-mi luați mașinile, eu mă p.. pe 500.000. Vă bag pe toți la pușcărie!”, le-ar fi transmis Ovidiu Toma celor din clanul Caran.

Reclamă

Discuţia s-ar fi aflat prin intermediul unor stenograme de la dosar. ”Îmi vorbea numai prostii la telefon și folosea numele de Caranii încontinuu.. Caranii… Caranii… Caranii… Caranii!”, ar fi transmis un membru al clanului despre Ovidiu Toma.

Cum şi-a putut justifica averea Costel Caran, liderul interlop săltat de mascaţi alături de ceilalţi conducători ai clanului!

Aurel, Costel și Emil Caran, liderii clanului bucureştean Caran care a acţionat în Capitală timp de 23 de ani, au fost săltaţi de mascaţi într-o operaţiune amplă. Ei au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Iată cum şi-a putut justifica averea Costel Caran, la audieri.

Procurorii DIICOT îi acuză pe aceştia de 16 infracţiuni, de la tentativă de omor, şantaj, proxenetism, la spălare de bani şi înşelăciune. Şi Nuredin Beinur, cunoscut ca „Spaima Litoralului”, a fost săltat de mascaţi, dar judecătorii au respins măsura arestului preventiv în cazul lui.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit spynews.ro, în discuţiile cu anchetatorii, Costel Caran şi-a justificat averea uriaşă prin faptul că este un pasionat de poker. Costel Caran a spus că a câştigat numeroase turnee de poker şi că de acolo provin banii respectivi.

Anchetatorii susţin că liderul interlop a încercat prin acest mod să îşi spele averea după modelul mafioților americani, care-și justificau sumele uriaşe pe care le deţineau prin intermediul unor presupuse câștiguri la cazino.

Costel Caran s-ar fi lăudat apropiaţilor că a câştigat mai multe turnee de poker care i-au adus, de-a lungul vremii, câştiguri de milioane de euro. Numai pentru un turneu Costel Caran susţinea că a încasat circa 250.000 de euro.

Procurorii DIICOT au indisponibilizat, până acum, de la liderii clanului Caranilor opt milioane de euro. Caranii ar fi încasat, numai din colaborarea cu celebrul mafiot arestat în Mexic, Florian Tudor zis „Rechinu”, 15 milioane de euro.

Neluţu Varga a răbufnit după ce a fost acuzat de legături cu clanul Caranilor!

Neluţu Varga a negat vehement legăturile cu clanul Caranilor, după ce au apărut poze cu liderii clanului interlop, în lojă, la meciurile lui CFR Cluj.

Asist dezgustat la o adevărată campanie de denigrare pornită împotriva mea, care nu înseamnă decât minciuni, minciuni, minciuni! Dacă vreți, vă mai spun încă o dată, apăsat, cuvântul minciună.

Asta ca să înțelegeți că tot ce s-a scris în ultimele 24 de ore despre presupusa mea implicare alături de Clanul Caranilor în afacerile acestora, de la cap la coadă, nu sunt decât invenții de presă, menite să crească traficul și bineînțeles să aducă audiență, dar o audiență mințită fără niciun fel de scrupule!

Reclamă

O declar oficial: nu am nicio legătură de business cu cei care fac parte din Clanul Caranilor. Nu suntem prieteni de familie, nu suntem în relații astfel încât să ieșim în mod săptămânal la petreceri sau să stăm împreună.

Ne-am întâlnit doar de două ori! O dată la un meci de fotbal, a doua oară la acea petrecere de titlu, unde ei au venit pentru că erau prieteni cu jucătorii. Erau amici cu fotbaliștii și atunci ar fi fost culmea să le interzic acestora să îi aducă pe oameni la petrecere”, a declarat Ioan Varga pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:00 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și