Închide meniul
Foto

Milionarul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România, pe urmele lui Gigi Becali şi Gică Hagi! Anunţul făcut

Publicat: 22 mai 2024, 14:16

Reclamă
Milionarul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România, pe urmele lui Gigi Becali şi Gică Hagi! Anunţul făcut

Milionarul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România, pe urmele lui Gigi Becali şi Gică Hagi!

Caius Covrig / Facebook

Milionarul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România le calcă pe urme lui Gigi Becali şi Gică Hagi!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Caius Covrig i-a anunţat pe urmăritori că a plecat spre Muntele Athos. Gigi Becali este cunoscut pentru drumurile dese pe care le face la Muntele Athos.

Milionarul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România, pe urmele lui Gigi Becali şi Gică Hagi! Anunţul făcut

Anul trecut, Gică Hagi şi Gică Popescu au fost şi ei la Muntele Athos, însoţiţi de fiii lor, Ianis şi Nicolas. Şi Adrian Ilie i-a însoţit în acea vizită la Muntele Athos.

Să ajung la Muntele Athos este un vis devenit realitate. Timp de 5 ani am încercat să ajung aici și mereu s-au ivit obstacole în calea mea. Cu toate acestea, acum sunt extrem de entuziasmat să împărtășesc cu voi experiența minunată pe care o am aici. Este cu adevărat o bucurie să fiu în acest loc sacru și cu o asemenea energie”, a transmis Caius Covrig pe contul de Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Caius Covrig (@caiuscovrig)

Reclamă
Reclamă 4

Caius Covrig a făcut baschet de performanţă. El a jucat la nivel de colegiu în SUA. A renunţat ulterior la această carieră pentru a se concentra pe domeniul afacerilor.

Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România: „E un exemplu”

S-a aflat care e lovitura de milioane de euro dată de afaceristul român de doar 28 de ani. Tânărul milionar român se extinde.

Deşi are un hotel de 4 stele în Buşteni şi un club în Braşov, Caius Covrig nu se opreşte cu investiţiile. El a anunţat că va deschide un hotel de 5 stele.

Reclamă

Caius Covrig e gata să pună la bătaie câteva milioane de euro pentru deschiderea primului său hotel de 5 stele. El a postat imagini cu locaţia în care va construi hotelul de lux.

Doamne, cum arată în realitate! Kayus Luxury 5⭐️ va fi next level 🙏🏻 Camerele normale vor avea o suprafaţă de aprox. 50 mp + balcon, iar penthouse-urile 85mp + balcon🔥”, a transmis Caius Covrig pe contul de Instagram.

Voi vă dați seama că acest băiat este un exemplu pentru noi”, a comentat cineva pe contul tânărului afacerist român. „Super tare”, „Superb” sau „De vis” au fost alte comentarii transmise de urmăritorii entuziasmaţi ai lui Caius Covrig.

„Aroganță și snobism ca în România nu există nicăieri”

Întors în România din Statele Unite, Caius Covrig nu s-a ferit să spună verde în faţă ce l-a surprins la ţara noastră.

De când m-am întors în România, am tot văzut astfel de lucruri: mașini mai scumpe decât apartamentul și oameni care stau în chirie. Din punctul meu de vedere, mașina nu trebuie să reprezinte mai mult de 10% din imobilul în care stai.

Muncesc extrem de mult pentru vârsta mea, nu cred că am ieșit de două ori în club în ultimii doi ani. Prefer să stau la 40 de ani cu 20 de hoteluri deschise. Sunt foarte mulți oameni atât de săraci, încât tot ce au sunt banii. Aroganță și snobism ca în România nu există nicăieri”, a explicat Caius Covrig în podcastul „Fiţă cu Adiţă”.

În anul 2022, Caius Covrig a fost distins în ţara noastră cu titlul de „Antreprenorul anului”.

 

Sunt suficiente transferurile făcute până acum de Gigi Becali pentru grupele Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:04 15 iun.

S-au doborât recorduri în Germania – Scoţia 5-1, meciul de debut de la EURO 2024! Starurile lui Nagelsmann au fost de neoprit

0:02 15 iun.

Niclas Fullkrug a marcat un gol de senzaţie în Germania – Scoţia 5-1! Atacantul a avut şi o reuşită anulată cu VAR

23:50

Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!

23:39

VideoAdina Diaconu şi Maria Xiao au cucerit bronzul la dublu feminin! WTT Star Contender Ljubljana 2024, LIVE VIDEO în AntenaPLAY

23:06

Tricourile jucătorilor naţionalei din meciul cu Ucraina vor fi vândute într-o licitaţie extraordinară! Fondurile vor fi donate

23:02

VideoJucătorii lui Edi Iordănescu pot sărbători victoriile de la EURO 2024 într-o cramă veche de 896 de ani! Imagini spectaculoase

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 4 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 5 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 6 FotoImagini de senzaţie cu Dan Petrescu! A dansat şi a cântat la nunta fiicei lui: „Sunt un tată tinerel!”
Citește și