Închide meniul
Foto

Milionarul lăsat fără soţie de Cristi Borcea, reacţie surprinzătoare: „Nu regret!”. Motivul pentru care a mulţumit Divinităţii

Avatar photo

De Antena Sport
Publicat: 11 octombrie 2022, 23:08

Cristian Boureanu, milionarul lăsat fără soţie de Cristi Borcea, a avut o reacţie surprinzătoare când a fost întrebat despre divorţul de Valentina Pelinel. Omul de afaceri a dezvăluit de ce nu regretă ceea ce s-a întâmplat în 2014.

Reclamă
Valentina Pelinel este actuala soţie a lui Cristi Borcea

Milionarul lăsat fără soţie de Cristi Borcea, Cristian Boureanu, reacţie surprinzătoare: "Nu regret!"

Cristian Boureanu, la nunta cu Valentina Pelinel / Hepta

Boureanu a trecut prin adevărate drame amoroase. A fost de două ori căsătorit şi de fiecare dată s-a despărţit cu scandal. Chiar şi aşa, nu regretă ce s-a întâmplat şi a mulţumit Divinităţii pentru modul în care a reuşit să depăşească momentele dificile.

Reclamă

Milionarul lăsat fără soţie de Cristi Borcea a surprins. Declaraţii neaşteptate ale lui Cristian Boureanu

Şapte ani au fost împreună Cristian Boureanu şi Valentina Pelinel. Fostul fotomodel s-a căsătorit apoi cu Cristi Borcea. Au existat zvonuri că femeia era într-o relaţie cu fostul patron al lui Dinamo încă din perioada căsniciei cu Boureanu. „Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule”, a alimentat zvonurile Borcea.

Sunt puţini oamenii care au cunoscut o femeie şi au rămas toată viaţa. Oamenii pot fi compatibili într-un anumit moment, pot fi ca două trenuri care merg în direcţii diferite. Ele sunt unul lângă altul într-un anumit moment, dar pleacă unul într-o direcţie, altul într-o direcţie. Chiar v-am spus, nu regret relaţiile pe care le-am avut, chiar şi felul în care s-au terminat. Astea până la urmă m-au făcut pe mine ca om.

Reclamă

Eu îi mulţumesc lui Dumnezeu că am avut puterea să trec peste. Pentru că alţii se sinucid, fac crime, sunt răzbunători, sunt plini de ură. Îmi fac uşor prieteni şi probabil de aia mă simt foarte bine când nu sunt într-o relaţie.

Eu las lucrurile să curgă, oamenii nu sunt proprietate. Am învăţat asta! (Reporter: Dar trădarea lor ne afectează) Sau ne face mai puternici. Şi ne dăm seama că nu sunt proprietatea noastră. Dacă sunt fericite, felicitări… dacă nu sunt fericite, iarăşi felicitări. Nu e treaba mea!„, a declarat Cristian Boureanu într-o emisiune TV.

Milionarul român a şi recunoscut că Borcea i-a provocat coşmaruri în perioada în care Valentina Pelinel îi era soţie.

Dramele amoroase din viața lui Boureanu

Milionarul român a trecut prin adevărate drame amoroase. Primele două mariaje ale lui Cristian Boureanu s-au încheiat cu scandal. Mai întâi, afaceristul a fost căsătorit cu Irina Boureanu, iar „ruptura” dintre ei s-a produs dintr-un motiv uluitor. Acesta aflat că este înşelat de soţie chiar cu naşul de cununie. De supărare, a băgat divorţ şi a primit custodia unică. Mai mult, a anunţat-o pe femeie că nu îşi va mai vedea fiica până când nu va renunţa să se mai întâlnească cu Sebastian Vlădescu.

Cristian Boureanu şi-a refăcut viaţa şi, în 2007, s-a căsătorit cu Valentina Pelinel. Nici de această dată nu a avut noroc, iar probleme lui au fost cu repetiţie. A divorţat oficial de fostul fotomodel în 2014, după ce fostul Valentina a început o relaţie cu Cristi Borcea.

Boureanu a anunțat că Pelinel a fost curtată de Borcea cu mult înainte să se pronunțe divorțul. Acesta a fost apoi într-o relaţie de şapte ani cu Laura Dincă. A trecut peste despărţirea dureroasă în momentul în care a cunoscut-o pe Cristina Belciu. Milionarul român a trăit numai patru luni şi jumătate o poveste de iubire cu „Belucci de România”, aşa cum este cunoscută femeia care era cu 25 de ani mai tânără decât Cristi Boureanu.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea