Închide meniul
Foto

Milionarul lăsat fără soţie de Cristi Borcea, reacţie surprinzătoare: „Nu regret!”. Motivul pentru care a mulţumit Divinităţii

Antena Sport Publicat: 11 octombrie 2022, 23:08

Valentina Pelinel este actuala soţie a lui Cristi Borcea

Milionarul lăsat fără soţie de Cristi Borcea, Cristian Boureanu, reacţie surprinzătoare: "Nu regret!"

Cristian Boureanu, la nunta cu Valentina Pelinel / Hepta

  • Cristian Boureanu a divorţat de Valentina Pelinel
  • Ce a spus milionarul despre actuala soţie a lui Cristi Borcea

Cristian Boureanu, milionarul lăsat fără soţie de Cristi Borcea, a avut o reacţie surprinzătoare când a fost întrebat despre divorţul de Valentina Pelinel. Omul de afaceri a dezvăluit de ce nu regretă ceea ce s-a întâmplat în 2014.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Boureanu a trecut prin adevărate drame amoroase. A fost de două ori căsătorit şi de fiecare dată s-a despărţit cu scandal. Chiar şi aşa, nu regretă ce s-a întâmplat şi a mulţumit Divinităţii pentru modul în care a reuşit să depăşească momentele dificile.

Milionarul lăsat fără soţie de Cristi Borcea a surprins. Declaraţii neaşteptate ale lui Cristian Boureanu

Şapte ani au fost împreună Cristian Boureanu şi Valentina Pelinel. Fostul fotomodel s-a căsătorit apoi cu Cristi Borcea. Au existat zvonuri că femeia era într-o relaţie cu fostul patron al lui Dinamo încă din perioada căsniciei cu Boureanu. „Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule”, a alimentat zvonurile Borcea.

Reclamă

Sunt puţini oamenii care au cunoscut o femeie şi au rămas toată viaţa. Oamenii pot fi compatibili într-un anumit moment, pot fi ca două trenuri care merg în direcţii diferite. Ele sunt unul lângă altul într-un anumit moment, dar pleacă unul într-o direcţie, altul într-o direcţie. Chiar v-am spus, nu regret relaţiile pe care le-am avut, chiar şi felul în care s-au terminat. Astea până la urmă m-au făcut pe mine ca om.

Eu îi mulţumesc lui Dumnezeu că am avut puterea să trec peste. Pentru că alţii se sinucid, fac crime, sunt răzbunători, sunt plini de ură. Îmi fac uşor prieteni şi probabil de aia mă simt foarte bine când nu sunt într-o relaţie.

Reclamă

Eu las lucrurile să curgă, oamenii nu sunt proprietate. Am învăţat asta! (Reporter: Dar trădarea lor ne afectează) Sau ne face mai puternici. Şi ne dăm seama că nu sunt proprietatea noastră. Dacă sunt fericite, felicitări… dacă nu sunt fericite, iarăşi felicitări. Nu e treaba mea!„, a declarat Cristian Boureanu într-o emisiune TV.

Milionarul român a şi recunoscut că Borcea i-a provocat coşmaruri în perioada în care Valentina Pelinel îi era soţie.

Dramele amoroase din viața lui Boureanu

Milionarul român a trecut prin adevărate drame amoroase. Primele două mariaje ale lui Cristian Boureanu s-au încheiat cu scandal. Mai întâi, afaceristul a fost căsătorit cu Irina Boureanu, iar „ruptura” dintre ei s-a produs dintr-un motiv uluitor. Acesta aflat că este înşelat de soţie chiar cu naşul de cununie. De supărare, a băgat divorţ şi a primit custodia unică. Mai mult, a anunţat-o pe femeie că nu îşi va mai vedea fiica până când nu va renunţa să se mai întâlnească cu Sebastian Vlădescu.

Reclamă 4 / 0/3

Cristian Boureanu şi-a refăcut viaţa şi, în 2007, s-a căsătorit cu Valentina Pelinel. Nici de această dată nu a avut noroc, iar probleme lui au fost cu repetiţie. A divorţat oficial de fostul fotomodel în 2014, după ce fostul Valentina a început o relaţie cu Cristi Borcea.

Boureanu a anunțat că Pelinel a fost curtată de Borcea cu mult înainte să se pronunțe divorțul. Acesta a fost apoi într-o relaţie de şapte ani cu Laura Dincă. A trecut peste despărţirea dureroasă în momentul în care a cunoscut-o pe Cristina Belciu. Milionarul român a trăit numai patru luni şi jumătate o poveste de iubire cu „Belucci de România”, aşa cum este cunoscută femeia care era cu 25 de ani mai tânără decât Cristi Boureanu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea!
Diverse • 26 mart., 12:43
FOTO
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea! Ce a spus despre ieşirea din afacerile familiei
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea
Diverse • 25 mart., 9:07
FOTO
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea: „Al optulea copil e pe drum!”
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican
Diverse • 23 mart., 16:46
FOTO
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican: „A venit din America pentru asta!” Imagini rare
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion
Liga 1 • 23 mart., 11:21
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion! Fanii dinamovişti au motive să spere
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol
Diverse • 22 mart., 17:08
FOTO
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol: „S-a adaptat!”