Închide meniul
Foto

Milionarul român care arată uimitor la 50 de ani. „Care este secretul tinereții?”. Explicațiile bărbatului părăsit de soție pentru Cristi Borcea

Antena Sport Publicat: 29 octombrie 2022, 17:51

Milionarul român care arată uimitor la 50 de ani. „Care este secretul tinereții?”. Explicațiile bărbatului părăsit de soție pentru Cristi Borcea

Cristian Boureanu este milionarul român care arată uimitor la 50 de ani

Cristian Boureanu a fost căsătorit cu Valentina Pelinel / news & archive - Romanian via Hepta

  • Cristian Boureanu este fostul soţ al Valentinei Pelinel
  • Milionarul român şi-a dezvăluit secretul

Milionarul român Cristian Boureanu va împlini 50 de ani în luna decembrie, dar arată uimitor. Bărbatul părăsit de soție pentru Cristi Borcea surprinde pe toată lumea cu înfățișarea sa. Omul de afaceri a dezvăluit cum reușește să își „ascundă vârsta” și care este „secretul tinereții” sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul soț al Valentinei Pelinel a recunoscut că nu se abține niciodată la mâncare, dar că are anumite tabieturi care îl ajută să încetinească îmbătrânirea. Boureanu a precizat că bea cantități foarte mari de apă și că își gestionează foarte bine orele de somn.

Cristian Boureanu și-a dezvăluit „secretul tinereții”

(Moderator: Care este secretul tinereții dumneavoastră?) Sunt mai multe și le spun tot timpul. Cred că o să îmi fac podcast că mă oprește lumea pe stradă. Cel mai important este să ierți, să trăiești viața zâmbind. Există o vorbă românească care spune că oamenii frumoși sunt oameni buni. Poate să fie un om care nu are trăsături frumoase, dar îl vezi cum îmbătrânește frumos cu calm, cu iubire, cu dragoste.

Reclamă

Apoi apa și nu este momentul să intru în amănunte, am făcut-o de atâtea ori. Suntem apă și funcționăm pe apă. Nu există prea multă sare, dacă bagi suficientă apă. Da, eu nu fac bine ce fac, excesele nu o să țină la infinit compensate cu apă. Probabil o să încep să umblu la ele. Nu mă culc mai devreme de 3-4 ore după ce am mâncat. Iar dacă o fac cumva, iau niște enzime digestive. Beau o tărie înainte de masă pentru că mi s-a spus acum 30 de ani că singura problemă de sănătate era o bilă leneșă și m-a învățat un medic deștept să fac ce făceau țăranii români… o pălincă, mai ales înainte de a mânca carne.

Merg pe jos sau fac yoga și dorm în multipli de o oră și jumătate sau power sleep de 20 de minute. Și dorm minim 7 ore și jumătate pe noapte. Nu îmi dau cu nimic pe față în afară de after shave pentru că îmi rănesc pielea și atunci e normal să dau cu un dezinfectant după ce mă bărbieresc. Iar pe ochi mă dau numai cu apă rece alcalină și îmi pun două linguri pe față și am putea să continuăm la nesfârșit„, a declarat Cristian Boureanu la o emisiune TV.

Reclamă

Boureanu a trecut prin mai multe momente dificile. Își menține moralul ridicat chiar dacă a divorțat de două soții și s-a despărțit de Laura Dincă după șapte ani de relație.

Dramele amoroase din viața lui Boureanu

Milionarul român a trecut prin adevărate drame amoroase. Primele două mariaje ale lui Cristian Boureanu s-au încheiat cu scandal. Mai întâi, afaceristul a fost căsătorit cu Irina Boureanu, iar „ruptura” dintre ei s-a produs dintr-un motiv uluitor. Acesta aflat că este înşelat de soţie chiar cu naşul de cununie.

De supărare, a băgat divorţ şi a primit custodia unică. Mai mult, a anunţat-o pe femeie că nu îşi va mai vedea fiica până când nu va renunţa să se mai întâlnească cu Sebastian Vlădescu.

Reclamă 4 / 0/3

Cristian Boureanu şi-a refăcut viaţa şi, în 2007, s-a căsătorit cu Valentina Pelinel. Nici de această dată nu a avut noroc, iar probleme lui au fost cu repetiţie. A divorţat oficial de fostul fotomodel în 2014, după ce fostul Valentina a început o relaţie cu Cristi Borcea.

Boureanu a anunțat că Pelinel a fost curtată de Borcea cu mult înainte să se pronunțe divorțul. Acesta a fost apoi într-o relaţie de şapte ani cu Laura Dincă. A trecut peste despărţirea dureroasă în momentul în care a cunoscut-o pe Cristina Belciu.

Milionarul român a trăit numai patru luni şi jumătate o poveste de iubire cu „Belucci de România”, aşa cum este cunoscută femeia care era cu 25 de ani mai tânără decât Cristi Boureanu.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:50 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Manika Batra e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Elizabeta Samara – Sabine Winter (ora 13:20) 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali
Liga 1 • 15 apr., 19:28
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!”
Borcea le-a transmis şefilor lui Dinamo ce trebuie să facă neapărat ca să evite Liga 2
Liga 1 • 10 apr., 11:38
„Băieţii trebuie să simtă ‘cașcavalul'” Borcea le-a transmis şefilor lui Dinamo ce trebuie să facă neapărat ca să evite Liga 2!
Ce a putut spune Valentina Pelinel despre primele soţii ale lui Cristi Borcea
Diverse • 9 apr., 9:17
FOTO
Ce a putut spune Valentina Pelinel despre primele soţii ale lui Cristi Borcea, pe care acesta le-a umilit în trecut
Cum se pune Mihaela Borcea în pericol!
Diverse • 7 apr., 17:12
FOTO
Cum se pune Mihaela Borcea în pericol! Medicii i-au interzis să facă asta după două operaţii cumplite, dar ea nu ţine cont!
Mama lui Cristi Borcea dă o lovitură uriașă în România
Diverse • 7 apr., 9:12
FOTO
„Proiectul e spectaculos!” Mama lui Cristi Borcea dă o lovitură uriașă în România. „Bijuteria” va costa 15 milioane de euro