Închide meniul

Milionarul român care primeşte 11.000 de euro pensie îl umileşte pe omul care a dat de greu: „Banii îi aduce poştaşul la uşă”

Publicat: 11 aprilie 2024, 12:59

Reclamă
Milionarul român care primeşte 11.000 de euro pensie îl umileşte pe omul care a dat de greu: „Banii îi aduce poştaşul la uşă

Milionarul român care primeşte 11.000 de euro pensie de la stat îl umileşte pe omul care a dat de greu

Milionarul român care primeşte 11.000 de euro pensie de la stat îl umileşte pe omul care a dat de greu

Milionarul român care primeşte 11.000 de euro pensie de la stat îl umileşte pe omul care a dat de greu. Silviu Prigoană n-are milă de Irinel Columbeanu, cel care şi-a pierdut averea şi trăieşte într-un azil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prigoană a explicat cum a evitat să ajungă în situaţia lui Columbeanu. La 60 de ani, lui Prigoană îi aduce poştaşul, lunar, câte 11.000 de euro cash, în faţa uşii. Pentru asta, a cotizat lunar câte 5.000 de euro, în tinereţe. La polul opus se află Columbeanu, care are o pensie de 2000 de lei.

Milionarul român care primeşte 11.000 de euro pensie de la stat îl umileşte pe omul care a dat de greu

„Ești milionar la tinerețe, dar nu știi cum te duce viața. De aceea în viață trebuie să fi prevăzător. Dacă și Columbeanu făcea ca mine, și măcar 4000-5000 de euro dădea pe lună la Stat, atunci când avea, acum nu mai ajungea pe drumuri, la mila altora, să facă chetă și să se roage de lume pentru bani.

Timp de 20 de ani, eu am avut 160.000 de euro, salariu brut. Deci netul, ce luam în mână, era de 100.000 euro pe lună, iar contribuția la Stat era de 60.000 de euro lunar. Eu iau 11.000 de euro la acest moment, în mână. Banii îi aduce poștașul la ușă, nu se pun pe card. Îmi dă din ăia de 500 așa, bancnote mari! Eu mi-am asigurat bătrânețea”, spunea Silviu Prigoană, într-un interviu acordat recent.

Ce pensie are, de fapt, Irinel Columbeanu

Ce pensie are, de fapt, Irinel Columbeanu e un aspect care a fost dezvăluit de directorul centrului din Ghermănești, Ion Cassian. La azil, fostul milionar are încă detorii, dar Cassian nu se gândeşte să-l dea afară.

Reclamă

„Irinel s-a acomodat cu noi, vorbesc adesea cu el, mănâncă ce este în meniu, care este stabilit de un nutriționist, în funcție de bolile fiecărui pacient, unii au diabet, alții au colesterol. Evident că, aici, la noi, nu este ca acasă, unde mâncai ce voiai, aici nu ai voie prăjeli, gogoși.

Dar, când ies în oraș, Irinel Columbeanu mă mai roagă să îi cumpăr cam ce pofte are el, vrea sushi și croissante, de obicei. Îi cumpăr, evident, pentru plăcerea lui. Iar când era la noi, Zina Dumitrescu mă ruga să îi cumpăr prăjituri. Meniul ei preferat era de cartofi prăjiți cu carne de pui’

Mai are restanțe, nu foarte mari, adică nu e plătit totul 100%. Dar, asta nu înseamnă că, dacă nu va reuși să plătească tot, eu îl voi da afară. Va sta la noi, cât va dori, cu pensia lui, de 2.000 de lei”, a spus Cassian, citat de viva.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Şederea în azilul de la Ghermăneşti, deţinut de Ion Cassian, costă 7.000 de lei lunar.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor Vezi toate știrile
Citește și