Închide meniul

Milionarul român de 32 de ani, dezvăluiri despre afacerea uriaşă cu care construieşte un castel în România. Are 1400 de angajaţi

Antena Sport Publicat: 15 octombrie 2023, 9:41

Reclamă
Milionarul român de 32 de ani, dezvăluiri despre afacerea uriaşă cu care construieşte un castel în România. Are 1400 de angajaţi

Milionarul român de 32 de ani, dezvăluiri despre afacerea uriaşă care îl ajută să construiască un castel în România

George Ţucudean, pe domeniul său - Antena Sport

Milionarul român de 32 de ani, George Ţucudean, a făcut dezvăluiri despre afacerea uriaşă pe care o are şi care îl ajută să construiască un castel în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul campion al României a moştenit din afacerile familiei Ţucudean şi, pe lângă celebra cramă şi hotelul din Arad, acesta manageriază şi o fabrică de mobilă.

Milionarul român de 32 de ani, dezvăluiri despre afacerea uriaşă care îl ajută să construiască un castel în România

”Mă trezesc la 07:30, la 8 merg la fabrică de mobilă unde avem birourile şi producţia, de acolo la hotel, la SPA, la magazinul de astea ce le aveam cu sala de evenimente şi locul de joacă, la cramă.

Avem undeva de 1400, 1300-1400 angajaţi, am avut mai mulţi dar e nebunia asta cu războiul şi cu criză asta care nu e spusă la televizor dar e a scăzut cu 30-35% producţia de mobilă pentru că lumea n-are bani.

Acum stagnează aşa suntem la 70-80% cu totul, dar important e să trecem 1-2 ani cât durează şi nebunia asta.

Reclamă

În agricultură, avem teren, dar puţin, nesemificativ. În imobiliare momentan, dar urmează, avem variante să începem construcţii, Avem terenuri. Am investit în cryptomonede”, a spus Ţucudean, citat de orangersport.ro.

Din ce mai face bani George Ţucudean

Fostul atacant are şi o cramă de care este mândru, care a fost denumită MaxiMarc. Preţurile sunt pentru toate buzunarele, de la o sticlă un vin premiat în 2020 la Bruxelles, ce costă 90 de lei, la o sticlă de Mustoasă de Maderat, care e vândută cu 45 de lei, sau Feteasca şi Merlot-ul din 2019, care costă 50 de lei.

„Mustoasa de Măderat, un vin alb, un soi autohton. Un vin roșu ar fi Cadarca. Mustoasa e un soi mai acid. Dar avem două tipuri de Mustoasă: unul făcut simplu, altul «mai complicat», automat, mai catifelat. Sunt toată ziua pe la cramă, verificând și degustând, nu e chestia că am devenit expert.

Reclamă 4 / 0/3

Numele cramei este inspirat de copiii mei, Maximilian și Marc, am decis să folosim numele lor pentru că reprezintă viitorul. Motto-ul Where dreams become wines (n.red Unde visele devin vinuri, în engleză) a luat naștere dintr-o idee a tatei.

A avut trei visuri în copilărie, iar unul dintre ele era să dețină, la un moment dat, 15 rânduri de vie pentru a-și face vinul propriu. Acum, și-a îndeplinit visul”, spunea în trecut Ţucudean, citat de gsp.ro.

Pe domeniul lui Tucudean a existat și un castel, vandalizat de căutătorii de aur pe vremea imperiului Austro-Ungar! Au rămas câteva pietre din el, iar Țucudean îl va ridica din nou.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
Vezi toate știrile
Citește și