Închide meniul
Foto

Milionarul român de doar 28 de ani, filmat ca Ion Ţiriac! Apariţie de senzaţie, alături de iubită, după ce şi-a schimbat look-ul!

Publicat: 15 iulie 2024, 17:14

Reclamă
Milionarul român de doar 28 de ani, filmat ca Ion Ţiriac! Apariţie de senzaţie, alături de iubită, după ce şi-a schimbat look-ul!

Milionarul român de doar 28 de ani, filmat ca Ion Ţiriac!

Caius Covrig şi iubita / Instagram

Milionarul român de doar 28 de ani a fost filmat ca Ion Ţiriac! Caius Covrig a făcut senzaţie cu apariţia de pe Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce şi-a schimbat radical look-ul, Caius Covrig s-a filmat la bordul unui elicopter. Ion Ţiriac este cunoscut ca un mare iubitor de avioane şi elicoptere. Miliardarul român e, de altfel, şi pilot.

Milionarul român de doar 28 de ani, filmat ca Ion Ţiriac! Apariţie de senzaţie, alături de iubită, după ce şi-a schimbat look-ul!

A început să îmi placă maxim noul look”, a transmis Caius Covrig, pe contul de Instagram. (IMAGINI CU CAIUS COVRIG ŞI IUBITA LUI, ÎN GALERIA FOTO)

Caius Covrig se bucură din plin de vară împreună cu iubita lui, Teodora. „Fiecare moment alături de tine se simte ca o întreagă aventură”, a remarcat şi iubita acestuia, pe Instagram. Ea a publicat şi o fotografie din elicopterul în care se afla alături de iubitul ei, Caius Covrig.

Caius Covrig este milionar la numai 28 de ani. El s-a întors definitiv în România după ce a locuit ani buni în Statele Unite.

Reclamă
Reclamă 4
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Caius Covrig (@caiuscovrig)

La 28 de ani, Caius Covrig are un hotel de 4 stele în Buşteni şi un club în Braşov. El mai construieşte un hotel, de 5 stele, în Buşteni

Caius Covrig a făcut baschet de performanţă. El a jucat la nivel de colegiu în SUA. A renunţat ulterior la această carieră pentru a se concentra pe domeniul afacerilor.

Caius Covrig s-a întors definitiv în România după ce a locuit în Statele Unite în perioada în care a studiat la colegiu. El deţine un hotel de 4 stele în Buşteni şi un club în Braşov. Totodată, construieşte în prezent un alt hotel, de 5 stele, tot în Buşteni.

Reclamă

Atunci când studia la una din cele mai tari şcoli de business din lume, Arizona State, Caius Covrig a fost aproape să ajungă în NBA. Dar s-a accidentat grav. A rămas prieten cu un uriaş, care joacă şi acum în NBA!

Colegul meu de liceu, Deandre Ayton, acum este considerat cel mai bun pivot”, a declarat Caius Covrig pentru AntenaSport.

„Aroganță și snobism ca în România nu există nicăieri”

Întors în România din Statele Unite, Caius Covrig nu s-a ferit să spună verde în faţă ce l-a surprins la ţara noastră.

De când m-am întors în România, am tot văzut astfel de lucruri: mașini mai scumpe decât apartamentul și oameni care stau în chirie. Din punctul meu de vedere, mașina nu trebuie să reprezinte mai mult de 10% din imobilul în care stai.

Muncesc extrem de mult pentru vârsta mea, nu cred că am ieșit de două ori în club în ultimii doi ani. Prefer să stau la 40 de ani cu 20 de hoteluri deschise. Sunt foarte mulți oameni atât de săraci, încât tot ce au sunt banii. Aroganță și snobism ca în România nu există nicăieri”, a explicat Caius Covrig în podcastul „Fiţă cu Adiţă”.

În anul 2022, Caius Covrig a fost distins în ţara noastră cu titlul de „Antreprenorul anului”.

Caius Covrig e prieten cu Radu Drăguşin

Caius Covrig a fost şi el la EURO 2024 pentru a susţine naţionala României. Prieten cu Radu Drăguşin, Caius Covrig anunţa că va merge şi el la EURO 2024. Caius Covrig era optimist în privinţa parcursului naţionalei la turneul final din Germania. Tânărul milionar era convins că naţionala se va califica din grupă, lucru care s-a şi întâmplat. România a câştigat grupa cu Ucraina, Belgia şi Slovacia, de pe primul loc. Tricolorii au părăsit competiţia în optimile de finală, fiind învinşi cu 3-0 de Olanda.

O să merg şi acum la EURO, mai ales că-l ştiu şi pe Radu Drăguşin. Pariez că sută la sută ieşim din grupe”, declara Caius Covrig pentru AntenaSport.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

23:23 15 iul.

CSA Steaua a primit o ofertă scrisă de asociere pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1!

23:06 15 iul.

FotoPrimele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB! Cum s-a pregătit noul jucător al campioanei

23:02 15 iul.

EXCLUSIVFederico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează: „Am urmărit mereu echipa”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 Spania a scris istorie şi a devenit cea mai titrată naţională din Europa! Succes uriaş la EURO 2024, în finala cu Anglia 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și