Închide meniul
Foto

Milionarul român de doar 28 de ani şi-a schimbat radical look-ul şi a avut o apariţie de senzaţie alături de iubita lui!

Publicat: 1 septembrie 2024, 16:45

Reclamă
Milionarul român de doar 28 de ani şi-a schimbat radical look-ul şi a avut o apariţie de senzaţie alături de iubita lui!

Caius Covrig / AntenaSport

Milionarul român de doar 28 de ani, Caius Covrig, a avut o apariţie de senzaţie alături de iubita lui. Recent, Caius Covrig şi-a schimbat look-ul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi s-au fotografiat în vacanţă. Caius Covrig este urmărit pe Instagram de aproape 63.000 de persoane. (IMAGINI ÎN GALERIA FOTO)

Milionarul român de doar 28 de ani şi-a schimbat radical look-ul şi a avut o apariţie de senzaţie alături de iubita lui!

Doar noi doi”, a scris Caius Covrig pe contul său de Instagram. „Vă pup! Distracţie plăcută” şi „Frumoşi”, le-au transmis urmăritorii celor doi.

Caius Covrig a făcut baschet de performanţă. El a jucat la nivel de colegiu în SUA. A renunţat ulterior la această carieră pentru a se concentra pe domeniul afacerilor.

Caius Covrig s-a întors definitiv în România după ce a locuit în Statele Unite în perioada în care a studiat la colegiu. El deţine un hotel de 4 stele în Buşteni şi un club în Braşov. Totodată, construieşte în prezent un alt hotel, de 5 stele, tot în Buşteni.

Reclamă
Reclamă

Atunci când studia la una din cele mai tari şcoli de business din lume, Arizona State, Caius Covrig a fost aproape să ajungă în NBA. Dar s-a accidentat grav. A rămas prieten cu un uriaş, care joacă şi acum în NBA!

Colegul meu de liceu, Deandre Ayton, acum este considerat cel mai bun pivot”, a declarat Caius Covrig pentru AntenaSport.

Caius Covrig, alături de iubita lui / Instagram Caius Covrig
Caius Covrig, alături de iubita lui, în vacanţă / Instagram Caius Covrig

„Aroganță și snobism ca în România nu există nicăieri”

Întors în România din Statele Unite, Caius Covrig nu s-a ferit să spună verde în faţă ce l-a surprins la ţara noastră.

Reclamă

De când m-am întors în România, am tot văzut astfel de lucruri: mașini mai scumpe decât apartamentul și oameni care stau în chirie. Din punctul meu de vedere, mașina nu trebuie să reprezinte mai mult de 10% din imobilul în care stai.

Muncesc extrem de mult pentru vârsta mea, nu cred că am ieșit de două ori în club în ultimii doi ani. Prefer să stau la 40 de ani cu 20 de hoteluri deschise. Sunt foarte mulți oameni atât de săraci, încât tot ce au sunt banii. Aroganță și snobism ca în România nu există nicăieri”, a explicat Caius Covrig în podcastul „Fiţă cu Adiţă”.

În anul 2022, Caius Covrig a fost distins în ţara noastră cu titlul de „Antreprenorul anului”.

Caius Covrig e prieten cu Radu Drăguşin

Caius Covrig a fost şi el la EURO 2024 pentru a susţine naţionala României. Prieten cu Radu Drăguşin, Caius Covrig anunţa că va merge şi el la EURO 2024. Caius Covrig era optimist în privinţa parcursului naţionalei la turneul final din Germania. Tânărul milionar era convins că naţionala se va califica din grupă, lucru care s-a şi întâmplat. România a câştigat grupa cu Ucraina, Belgia şi Slovacia, de pe primul loc. Tricolorii au părăsit competiţia în optimile de finală, fiind învinşi cu 3-0 de Olanda.

O să merg şi acum la EURO, mai ales că-l ştiu şi pe Radu Drăguşin. Pariez că sută la sută ieşim din grupe”, declara Caius Covrig pentru AntenaSport.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:29

Nicolae Stanciu, plin de încredere înaintea meciurilor României din Liga Naţiunilor: „Aveam nevoie de Mircea Lucescu”

19:08

Ange Postecoglou a venit cu verdictul despre prestația lui Radu Drăgușin, din meciul cu Newcastle: „A reușit!”

18:59

Pilot suspendat după Marele Premiu al Italiei! Cine va rata cursa din Azerbaidjan

18:58

Botoșani – Petrolul Ploiești 0-2. Nebunie în Moldova! Rădulescu și Grozav au marcat în prelungiri

18:45

LIVE TEXTFarul – CFR Cluj 0-1. Duel „de foc” între echipele lui Gică Hagi și Dan Petrescu! Deac a deschis scorul

18:30

LIVE SCORENewcastle – Tottenham 2-1. Radu Drăgușin a fost integralist! Manchester United – Liverpool se joacă ACUM

1 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Italiei, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Sărbătoare la Monza 2 Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Derby-ul „de foc” din Bănie, decis de golurile lui Mitriţă şi Braun! Oltenii, pe primul loc 3 VIDEOLeonardo Fornaroli a câștigat titlul în Formula 3! Duel spectaculos cu Mini în etapa din Italia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOSporting – Porto 2-0. Campioana en-titre a obţinut o victorie mare în primul derby al sezonului şi e lider în Liga Portugal 5 VIDEOGabriel Bortoleto a câștigat cursa din etapa de Formula 2 din Italia, live în AntenaPLAY 6 Napoli – Parma 2-1! Înfrângere dramatică pentru echipa lui Man şi Mihăilă! Manchester City şi Barcelona, victorii categorice
Citește și