Închide meniul
Foto

„Minciunile și trădarea sunt ca niște cuțite”. Reacție tulburătoare a femeii care a aflat că fostul soț a lăsat-o însărcinată pe nepoata ei

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 octombrie 2021, 9:35

„Minciunile și trădarea sunt ca niște cuțite”. Reacție tulburătoare a femeii care a aflat că fostul soț a lăsat-o însărcinată pe nepoata ei

Iran Angelo, devastată după anunțul făcut de Hulk

Colaj Instagram

Fosta lui soție trăiește un adevărat coșmar și a ieșit la atac. Nu își poate reveni din șoc, mai ales că era într-o relație extrem de apropiată cu nepoata ei. Iran Angelo tocmai a mai postat un mesaj cutremurător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta soție a lui Hulk, reacție tulburătoare pe Instagram

Minciunile și trădarea sunt ca niște cuțite. Taie în carne, ne fac să sângerăm și să murim, puțin, pe interior. Dar pentru cei care îl au pe Dumnezeu alături, această moarte poate avea și rolul unei noi nașteri. Renasc cu fiecare dezamăgire, cu fiecare minciună descoperită. Iisus m-a făcut mai puternică. Mulțumesc, Doamne, pentru o nouă eliberare„, a fost reacția avută de Iran Angelo pe contul ei de Instagram, potrivit marca.com.

Fosta soție a lui Hulk are peste 500.000 de urmăritori pe rețelele sociale. A primit mii de mesaje de încurajare după ce s-a aflat drama prin care trece.

Hulk a divorţat de Iran Angelo de Souza în 2019. Are trei copii cu ea: Ian, Tiago şi Alice. Femeia a făcut, în ultima perioadă, mai multe dezvăluiri tulburătoare.

Mă trezesc şi mă duc la somn fără să pot înţelege de ce mi s-a întâmplat aşa ceva. Durerea este foarte mare, uneori cred că îmi va smulge inima. Pentru mine era ca o fiică (n.r. noua soţie a lui Hulk).

Reclamă

I-am dat totul, acestei fete, de când a venit pe lume. Mi-am sacrificat de atâtea ori visele pentru a i le face pe ale ei să devină realitate. Şi aici nu vorbesc doar despre bunuri materiale, pentru că este uşor de dat când ai bani, ci mă refer la dragoste, afecţiune, atenţie, respect. Totul!

Ştia slăbiciunile mele, durerile şi temerile mele. A avut parte de dragostea mea necondiţionată. Tot ceea ce îmi spunea era bun, corect şi etic. Era perfectă, dar Doamne, cât de mult m-am înşelat. Totul mi s-a întâmplat pentru că am iubit-o prea mult şi am avut încredere în eaa răbufnit, luna trecută, Iran Angelo.

Hulk va avea un copil cu nepoata fostei soții

Atacantul care a impresionat în naţionala Braziliei a dezvăluit că va avea cel de-al patrulea său copil. Hulk s-a căsătorit cu Camila Angelo, cea care este nepoata fostei sale soţii.

Reclamă 4 / 0/3

Astăzi, cu o inimă plină de recunoştinţă faţă de Dumnezeu, vin să vă împărtăşesc că, pentru a patra oară, sunt binecuvântat cu un copil. Sunt atât de fericit şi nu pot decât să îi mulţumesc lui Dumnezeu.

Aşteptăm deja cu nerăbdare să te primim, copilule, şi să te iubim necondiţionat. Să fii sănătos„, a reacţionat Hulk pe reţelele sociale.

Pe numele său real Givanildo Vieira de Sousa, Hulk a surprins pe toată lumea în momentul în care a anunţat că divorţează. Fotbalistul care a înscris 11 goluri la echipa naţională s-a despărţit de Iran Angelo de Souza. A luat decizia de a pune capăt căsniciei de 12 ani pentru a se cupla cu nepoata soţiei, Camila.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
Vezi toate știrile
Citește și