Închide meniul
Foto

„Minte şi trăieşte în paralel de ani de zile”. Laurenţiu Reghecampf, făcut praf după apariţia alături de noua sa iubită, Corina Caciuc: „A provocat silă!”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 9 decembrie 2021, 22:07

„Minte şi trăieşte în paralel de ani de zile”. Laurenţiu Reghecampf, făcut praf după apariţia alături de noua sa iubită, Corina Caciuc: „A provocat silă!”

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc

Instagram Anamaria Prodan

Unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Laurenţiu Reghecampf şi ai Anamariei Prodan s-a decis să rupă tăcerea. În plin scandal de divorţ cu Anamaria Prodan ies la iveală amănunte absolut incendiare din trecutul antrenorului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf, făcut praf după apariţia alături de noua sa iubită

Laurenţiu Reghecampf şi noua sa iubită, Corina Caciuc, au fost protagoniştii unui pictorial spectaculos. A fost, de altfel, prima apariţie publică a celor doi. După această mutare, încă soţul Anamariei Prodan a fost făcut praf pur şi simplu. „Un bărbat adevărat nu-și poate asigura fericirea într-o nouă familie, atâta timp cât își face să sufere familia părăsită! Un bărbat adevărat nu își jefuiește familia la amenințările amantelor și nu își clădește fericirea pe suferința copiilor! Un bărbat adevărat nu este atât de slab să-și distrugă familia în momentul în care cunoaște zilnic alte femei prin cluburi de noapte și pentru care face pasiuni ‘omorând’ practic copiii lăsați de izbeliște. Un bărbat adevărat nu minte ani de zile și trăiește în paralel, distrugând munca și imaginea familiei și distrugând copiii în condițiile în care este perfect căsătorit.

Îi arde de ședințe foto în condițiile în care cariera domniei sale este în cădere liberă iar imaginea este una deplorabilă. Faptul că a copiat unul la unul ședința foto a soției Anamaria Prodan denotă o lipsă de originalitate cumplită, toată povestea domniei sale provocând silă și milă la nivel național și internațional„, a dezvăluit unul dintre cei mai buni prieteni ai familiei Reghecampf, conform realitateasportivă.net.

Citește și:

Laurenţiu Reghecampf divorţează de Anamaria Prodan după 15 ani

Laurenţiu Reghecampf a decis să divorţeze de Anamaria prodan după apropae 15 ani de căsnicie. Antrenorul şi-a refăcut viaţa alături de noua sa iubită, Corina Caciuc. Cei doi s-au mutat deja împreună şi urmează să devină părinţi. Corina urmează să nască un băieţel la finalul lunii mai a anului viitor. De altfel, se pare că Laurenţiu Reghecampf se va căsători cu Corina Caciuc imediat după ce se va pronunţa divorţul de Anamaria Prodan.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 10:00 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și