Închide meniul

Mircea Sandu, în faţa judecătorilor! Anunţul făcut de DIICOT. Prejudiciu de aproape 4 milioane de lei

Antena Sport Publicat: 6 octombrie 2020, 12:22 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
Mircea Sandu, în faţa judecătorilor! Anunţul făcut de DIICOT. Prejudiciu de aproape 4 milioane de lei

Sport Pictures via Hepta

Mircea Sandu, trimis în judecată

”În cauză s-a reţinut faptul că în perioada 2009-2010, cei trei inculpaţi au constituit un grup infracţional organizat care a avut ca scop însuşirea din patrimoniul unei instituţii cu profil sportiv a sumei de 3.895.590,34 de lei, provenită din încheierea unui contract de execuţie lucrări având ca obiect construcţia unui centru de fotbal pe raza localităţii Buftea, judeţul Ilfov.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost creat un circuit fictiv prin intermediul căruia au fost încheiate succesiv contracte de antrepiză şi subantrepiză între mai multe societăţi comerciale controlate de către membrii grupului infracţional, prin intermediul cărora au fost transferate sumele de bani provenite din contractele încheiate cu instituţia cu priofil sportiv”, a dezvăluit DIICOT.

Dosarul în care Mircea Sandu este acuzat a ajuns pe masa Tribunalului Bucureşti

În primăvara lui 2017, tot DIICOT susţinea că Sandu era urmărit penal pentru motivele menţionate mai sus. Celelalte două persoane implicate sunt Bogdan Petculescu, Ziv- Asher Tetelman şi Puiu Tetelman. 

"Există suspiciunea rezonabilă că, în perioada 2009-2010, suspectul Sandu Mircea a iniţiat şi constituit, împreună cu suspecţii Petculescu Bogdan, Tetelman Ziv- Asher şi Tetelman Puiu, un grup infracţional organizat care a avut ca scop însuşirea din patrimoniul Federaţiei Române de Fotbal a sumei de 740.000 euro, provenită din încheierea unui contract de execuţie lucrări având ca obiect construcţia unui centru de fotbal pe raza localităţii Buftea, judeţul Ilfov”, specifica DIICOT, în 2017.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” Vezi toate știrile
Citește și