Închide meniul
Foto

Miss România, apariție răvășitoare pe iahtul fiului unui milionar român. Puștiul de bani gata poartă un ceas de 250.000 de euro

Publicat: 23 septembrie 2023, 9:42 / Actualizat: 7 decembrie 2023, 19:33

Reclamă
Miss România, apariție răvășitoare pe iahtul fiului unui milionar român. Puștiul de bani gata poartă un ceas de 250.000 de euro

Miss România, apariție răvășitoare pe iahtul fiului unui milionar român

Monica Hill, pe iahtul de lux / Colaj Instagram

O cunoscută vedetă, fostă Miss România, a avut o apariție răvășitoare pe iahtul fiului unui milionar român. Monica Hill, modelul care s-a iubit cu Cătălin Botezatu, a alimentat zvonurile că se iubește cu un puști de bani gata. Și-a petrecut vacanța alături de el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tânăra de 23 de ani, care reprezentat România la Miss Intecontinental în Egipt și a făcut pictoriale sexy pe terenul de tenis (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS), s-a fotografiat în această vară pe ambarcațiunea de lux afamiliei Iacov.

Miss România, apariție răvășitoare pe iahtul fiului unui milionar român

David Iacov și-ar fi petrecut vacanța din Coasta de Azur alături de Monica Hill, anunță wowbiz.ro. Modelul s-a fotografiat pe iachtul de 3 milioane de euro. Totuși, s-a ferit să se afișeze cu fiul lui Constantin Iacov, cel care a fost patron la FC Național.

David Iacov este cunoscut pentru aroganțele sale, precizează sursa citată anterior. Acesta se afișează mereu cu un ceas de 250.000 de euro și este nelipsit din destinațiile de cinci stele.

Coasta de Azur este una dintre preferatele lui, iar în acest an s-ar fi distrat alături de Monica Hall. Cei doi nu au confirmat că sunt împreună. Totuși, fosta iubită a lui Botezatu a anunțat, în acest an, că este de mai mult timp într-o relație.

Reclamă

”Am pe cineva de aproape un an de zile, dar niciodată nu mi-a plăcut să discut cu cineva despre viața mea personală decât atunci când am fost pusă într-o situație extremă. A fost chiar foarte amuzant pentru mine, deseori am apărut în presă cu diferiți bărbați, pe unii dintre ei nici măcar nu îi cunosc personal.

Cea mai mare calitate pe care o poate avea bărbatul de lângă mine este siguranța pe care mi-o poate oferi. Nu vorbesc doar din punct de vedere material, cât și psihic. Îmi doresc foarte mult să am parte de liniște lângă bărbatul din viața mea, am trecut peste etapa în care îmi plăceau relațiile toxice, ba chiar mă hrăneam cu ură și cu ceartă de care am avut parte în ultima mea relație, acum probabil m-am maturizat” a spus Monica Hill la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Cunoscutul model şi actualul iubit au trecut chiar şi printr-o despărţire. Nu a fost una de durată.

Reclamă 4 / 0/3

Despărțirea s-a produs când eu am văzut că a dat like altei fete. El mi-a spus că nu a făcut nimic greșit, dar eu de fel sunt extrem de geloasă. După ce am discutat și mi-a explicat situația, mi-am dat seama că eu am fost cea care a greșit”, a declarat Monica Hill.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
Vezi toate știrile
Citește și