Închide meniul

Moftul pentru care Ion Țiriac plătește anual 1.5 milioane de euro. Decizia incredibilă luată de magnat

Antena Sport Publicat: 15 iunie 2023, 9:14

Reclamă
Moftul pentru care Ion Țiriac plătește anual 1.5 milioane de euro. Decizia incredibilă luată de magnat

Moftul pentru care Ion Țiriac plătește anual 1.5 milioane de euro

Ion Țiriac, la un eveniment / Hepta

Moftul pentru care Ion Țiriac plătește anual 1.5 milioane de euro are legătură cu pasiunea pe care miliardarul o are pentru avioane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru asigurarea aeronavelor, Țiriac plătește până la 10% din valoarea totală a acestora, sumă estimată la 1.5 milioane de euro, susține playsport.ro.

Moftul pentru care Ion Țiriac plătește anual 1.5 milioane de euro

„Vedeta” este avionul Bombardier G5000, o adevărată bijuterie care l-a costat pe Ion Ţiriac 30 de milioane de euro.

Țiriac mai are și alte cheltuieli. Costurile de aterizare sunt de 300 de euro pe aeroportul Otopeni, 100 euro pe aeroportul Băneasa, 600 de euro pe aeroportul din Cluj și 50 de euro pe cel din Iași.

Țiriac: Pilotez pentru că nu am bani de doi piloți

Cu câțiva ani în urmă, Țiriac își conducea singur avioanele. “Pilotez pentru că nu am bani de doi piloți. Acum câteva zile am venit de la Madrid cu mine la manșă. Copilot să fie altul, eu sunt comandant, stau în stânga.

Reclamă

Am mai multe avioane, nu doar unul. Am mai dat un avion și Crucii Roșii că nu aveau cu ce să transporte bolnavii. L-am făcut cadou, dar nu contează asta.

Primul care nu știe ce valoare are banul înseamnă că nu îl merită”, a declarat, în trecut, milionarul, în emisiunea lui Ovidiu Ioanițoaia.

Omul de afaceri este pilot și a înființat încă din 1997 o companie aviatică. Flota proprie deține trei aeronave și un elicopter. Țiriac a dezvăluit că această pasiune vine la „pachet” cu costuri pe măsură.

Reclamă 4 / 0/3

Ion Ţiriac a vorbit despre „singurele plăceri” din viața lui

Ion Ţiriac a dezvăluit care sunt „singurele plăceri” pe care le mai are după ce a împlinit 84 de ani. Fostul mare jucător de tenis a investit o avere pentru locul în care se relaxează între două și trei săptămâni, în încercarea de a uita de afaceri.

Țiriac și-a cumpărat însă, pe durata pandemiei, un domeniu de senzație în „inima” Africii. Jurnaliștii de la evz.ro au dezvăluit că omul de afaceri a achitat 5.5 milioane de euro pentru a cumpăra un resort, în Namibia, de la o familie de elvețieni. A achitat alte 2 milioane de euro în extinderea unui lac natural din zonă.

„(Reporter: Mai există timp liber pentru domnul Ion Țiriac?) Singurele mele plăceri sunt cele cu Africa acum, pentru că stau acolo la mine acasă, în Namibia. Acum mă duc și iar stau probabil 2-3 săptămâni acolo.

Aș vrea să fug de tot: și de fundație, și de construcții și de absolut tot, dar este foarte greu dacă te-ai obișnuit în ritmul ăsta„, a declarat Ion Țiriac pentru antena3.ro.

Resortul lui Țiriac ar avea două vile luxury pentru oaspeți, opt bungalouri și piscină. De acolo se organizează safari-uri și se vânează leoparzi, zebre, antilope și alte animale mari.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și