Închide meniul

Momente dramatice în familia lui Cristi Borcea! Confesiune dureroasă: „Iau medicamente şi de 5 ori pe zi! Am stat cu lumânarea la cap!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 august 2021, 21:13 / Actualizat: 28 august 2021, 9:01

Momente dramatice în familia lui Cristi Borcea! Confesiune dureroasă: „Iau medicamente şi de 5 ori pe zi! Am stat cu lumânarea la cap!

Cristi Borcea a rupt tăcerea despre prima sa iubită

Cristi Borcea, în timpul unui interviu / MARIAN ILIE / MEDIAFAX FOTO.

Stere Borcea a dezvăluit că starea sa de sănătate nu este una tocmai bună. Bărbatul de 76 de ani tocmai a ieşit din spital şi a spus că ia medicamente cu pumnul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Momente dramatice în familia lui Cristi Borcea

„Nu sunt bine deloc, vă spun, nu sunt bine deloc. Am trei bypass-uri, mă dor toate și iau medicamente și de cinci ori pe zi. Acum două zile am venit acasă, am stat 21 de zile internat la un spital din Predeal, mi-au făcut tot felul de investigații. Băiatul meu are grijă de mine, păi cum să nu, dar dacă organismul nu rezistă…Mai trece pe la mine, îmi văd și eu nepoții, că mie îmi e deja tare greu să mai ies din curte, să mă mișc pe afară„, a dezvăluit Stere Borcea pentru fanatik.ro.

Stere Borcea şi soţia sa au fost infectaţi cu Covid-19

Mai mult, părinţii lui Cristi Borcea au avut şi Covid-19.

Acum o lună-două, am avut Covid și eu, și soția. Am fost tratat acasă, au adus aparat de oxigen, că aia îmi lipsea. Mi-a fost atât de rău încât eram sigur că mă duc, am stat cu lumânarea la cap, eram aproape gata!”, a mai spus tatăl lui Cristi Borcea.

Şi Cristi Borcea are probleme de sănătate

Cristi Borcea are grave probleme de sănătate. Fostul patron al lui Dinamo suferă, de mai bine de un deceniu, din cauza fotbalului. Titlul pierdut în 2009, atunci când Unirea Urziceni a devenit în premieră campioana României, l-a devastat pe Borcea.

Reclamă

De atunci nu mai poate să doarmă fără somnifere, iar în 2012 a suferit o operație pe cord. De altfel, în 2016 au fost găsite nu mai puțin de 443 de pastile psihotrope în celula în care era încarcerat în penitenciarul Poarta Albă.

„Dorm între trei și șase ore, depinde de pastilă. Nu există seară… primul șoc l-am avut în 1999, când am pierdut campionatul cu Rapid. Atunci doctorii de la echipă m-au făcut să adorm cu acupunctură. Nu există o zi în care să nu iau trei sau patru medicamente psihotrope.

Eu n-am mai făcut sport după Covid, dar când fac iau pastilele la jumătate. Din 2009 nu a fost nicio zi fără să dorm fără medicamente psihotrope„, a declarat Cristi Borcea, în acest an, la Kanal D.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! Vezi toate știrile
Citește și