Închide meniul

Momentele care au dus la distrugerea căsniciei lui Bănel Nicoliţă. Ce se întâmpla chiar în casa vedetei

Viviana Moraru Publicat: 24 octombrie 2023, 12:55

Reclamă
Momentele care au dus la distrugerea căsniciei lui Bănel Nicoliţă. Ce se întâmpla chiar în casa vedetei

Momentele care au dus la distrugerea căsniciei lui Bănel Nicoliţă

Bănel Nicoliță/ Antena 1

S-au aflat momentele care au dus la distrugerea căsniciei lui Bănel Nicoliţă. Acesta a dezvăluit că se implica mult prea mult la echipa de fotbal din Făurei, fapt cu care soţia sa nu era de acord. Acesta a recunoscut că unii dintre jucători dormeau la el în casă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bănel Nicoliţă şi Cristina s-au căsătorit în 2014, la Brăila, însă au divorţat în 2020. Cele două fetiţe pe care cei doi le au împreună au rămas alături de mama lor, după divorţ.

Momentele care au dus la distrugerea căsniciei lui Bănel Nicoliţă

Bănel Nicoliţă şi-a investit toţi banii în echipa de fotbal de la Făurei, fapt cu care soţia sa nu a fost de acord. Acesta a dezvăluit că fosta soţie l-a avertizat atunci când el a început să investească în fotbal, însă nu a vrut să asculte.

Bănel Nicoliţă a declarat că se implica atât de mult la Făurei, încât unii jucători dormeau chiar la el în casă. De asemenea, acesta a mai mărturisit că în ciuda banilor pierduţi, nu regretă că s-a implicat la echipa care în cele din urmă a falimentat.

„Când am început să câştigăm meciuri, şi când am venit la antrenament într-o zi, am găsit oile pe teren. Şi am băgat o grămadă de bani! Nu ştiam cu cine să mă mai cert! Mama, înainte de meci, chema jucătorii la mine în curte…unii dormeau la mine în casă.

Reclamă

Aveam bucătar, le făcea mâncare zi de zi. Aveau bere, suc, după antrenament. Cei care nu încăpeau la antrenament, dormeau la mine acasă. Mama pregătea mâncare pentru 30 de jucători, era curtea plină. Am vrut să jucăm şi fotbal şi să dăm petreceri, şi am ieşit pe minus. Sunt foarte fericit că am revenit în locul în care am crescut. Aşa am zis după ce m-am lăsat de fotbal, că merg şi investesc la Făurei”, a declarat Bănel Nicoliţă, conform fanatik.ro.

Momentul în care Bănel Nicoliţă şi-ar fi putut salva căsnicia

Cristina i-a pus o singură condiţie în încercarea de a evita despărţirea, dar tatăl copiilor ei nici nu a vrut să audă. Bănel Nicoliţă a refuzat să renunţe la echipa de fotbal din Făurei, la care era patron şi care l-a lăsat fără sume importante de bani. A luat decizia de a continua să îşi investească averea la clubul din oraşul natal şi acum regretă din plin.

„Fosta mea soție chiar a avut dreptate și i-am dat dreptate tot timpul. Mi-am asumat eșecul, greșelile. Și divorțul mi l-am asumat. Am spus că nu e vorba despre o femeie în viața mea, e vorba despre fotbal și bani pierduți, că acolo s-a dus toată căsnicia. Ea a spus ori Făurei, ori familia. Am zis, vrei să fii lângă mine? Nu. Am plecat.

Reclamă 4 / 0/3

Eu am greșit. Până la urmă, trebuia să mă gândesc la familie, că aia vin și pleacă. Dacă aș da timpul în spate, nu aș mai face o secundă. Acum relația cu familia mea e una foarte bună (…) Eu le-am făcut case la toată lumea. Pe numele meu nu am nimic.

Sunt fericit că am reușit să o iau de la capăt singur, cu ajutorul lui Dumnezeu, bineînțeles, cu familia mea, cu mama mea care m-a susținut în tot și a fost de acord cu tot ce am făcut eu”, a spus Bănel Nicoliță, în cadrul podcastului Victory Extra Time.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și