Închide meniul

Momentul dramatic din viaţa lui Ilie Năstase! Dezvăluiri tulburătoare. "Pe ăla am vrut să îl calc cu maşina"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 noiembrie 2020, 6:46 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:31

Momentul dramatic din viaţa lui Ilie Năstase! Dezvăluiri tulburătoare. "Pe ăla am vrut să îl calc cu maşina"

Zuma Press / Michal Krumphanzl

Dezvăluirile lui Ilie Năstase despre problemele tatălui său

În 1959, Gheorghe era colector la Banca Naţională, atunci când maşina de valori a fost atacată de şase persoane înarmate. A fost furată atunci o sumă echivalentă cu 250.000 de dolari. Nevinovat fiind, tatăl lui Nasty a văzut ce însemna teroarea provocată de Miliţie. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase: Pe ăla am vrut să îl calc cu maşina

"Când ești copil, rănile sunt foarte adânci. Se adâncesc cu timpul, cred, pentru că am fost filați, nu aveam voie să mergem nici pe stradă. Cei care îl băteau pe tatăl meu… De aceea eu am o problemă cu… nu cu poliția, cu miliția. Nu am o problemă cu toți, cu ăia care l-au bătut.

Cei care îl băteau pe taică-meu erau sportivi, asta a fost cel mai greu să accept. Erau boxeri, cel care îl bătea, cred că Murețean îl chema, a murit. Erau niște luptători, pentru că ei știau unde să lovească, la ficat. Nu mai țin minte numele șoferului, cred că șoferul a murit de la bătaie, la miliție.

Când a ieșit, ne-am dus să-l luam de acolo, și a căzut pe jos când a claxonat o mașină. Lucrurile astea te marchează. Am vrut să mă răzbun, dar răzbunarea… eram prea mic. Cel care îl bătea pe taică-meu, unul dintre ei, era prieten cu fratele meu și ăsta a fost șocul meu cel mai mare. Când a crescut, el a plecat din România că, cine știe ce se mai întâmpla.

Pe ăla care l-a bătut pe tata în arest am vrut să-l calc cu maşina, dar nu l-am prins. Aşa gîndeam eu atunci, cu mintea de adolescent. Acum nu ştiu dacă aş reacţiona la fel", a dezvăluit Năstase, la Kanal D. 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și