Închide meniul
Foto

Momentul în care Cristi Borcea a „poftit” la marea iubire a lui Irinel Columbeanu. Tactica prin care a încercat să o cucerească

Publicat: 18 octombrie 2023, 17:33

Reclamă
Momentul în care Cristi Borcea a „poftit” la marea iubire a lui Irinel Columbeanu. Tactica prin care a încercat să o cucerească

Cristi Borcea ar fi încercat să o cucerească pe Monica Gabor / Colaj Hepta

Se știe care a fost momentul în care Cristi Borcea a „poftit” la marea iubire a lui Irinel Columbeanu. Fostul patron al lui Dinamo ar fi avut o pasiune pentru Monica Gabor și și-ar fi dorit să o cucerească.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cunoscut pentru imaginea de „cuceritor”, Borcea era atras de frumusețea Monicăi, care apărea în perioada ei de glorie în diferite pictoriale spectaculoase. Milionarul român ar fi început asaltul la cunoscutul model din România (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) în momentul în care a auzit că ea divorțează de Irinel Columbeanu, în 2011. A fost anul în care și Borcea s-a despărțit de prima soție, Mihaela Borcea.

Momentul în care Cristi Borcea a „poftit” la marea iubire a lui Irinel Columbeanu

Potrivit wowbiz.ro, care cita publicația Star, Cristi Borcea nu a stat pe gânduri și a asaltat-o pe Monica cu zeci de SMS-uri și buchete de flori. Chiar dacă „Leonidas” a făcut tot posibilul pentru a se întâlni cu ea, a fost refuzat.

Monica Gabor a decis să plece în Statele Unite, acolo unde l-a întâlnit pe actualul partener, Mr Pink. Nici Borcea nu a stat mult pe gânduri și imediat și-a refăcut viața cu Alina Vidican. Au ajuns la altar chiar în 2011, iar căsnicia lor a durat cinci ani.

Fostul patron al lui Dinamo este în prezent căsătorit cu Valentina Pelinel. Are, în total, 9 copii cu 4 femei și o avere estimată la peste 80 de milioane de euro. În schimb, Irinel Columbeanu trece prin momente extrem de dificile și a ajuns falit. Fostul milionar are nevoie de ajutor pentru a-și plăti azilul în care locuiește în prezent.

Reclamă

Irinel Columbeanu şi Monica Gabor au format unul dintre cele mai controversate cupluri din România. Au fost căsătoriţi între 2006 şi 2011 şi au împreună o fiică. În momentul divorţului, Monica i-a provocat o dramă amoroasă lui Irinel Columbeanu. Când a aflat de problemele financiare cu care se confruntă tatăl ei, Irina i-a trimis lui Irinel 200 de dolari.

Gigi Becali a cedat nervos din cauza lui Irinel Columbeanu

Gigi Becali a spus că modul de viaţă pe care l-a avut Irinel Columbeanu l-a dus la sapă de lemn. Becali a spus că dacă era cumpătat, Irinel Columbeanu era şi acum milionar în euro.

Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar tată, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață„, a spus Gigi Becali pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Nașul lui Cristi Borcea a precizat, totuşi, că îi pare rău de situaţia în care a ajuns Irinel Columbeanu.

Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi. Eu cred că și Romanița (n.r. fosta iubită a lui Irinel Columbeanu) îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut. Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce„, a mai spus patronul FCSB-ului.

Costurile de întreţinere pentru Irinel Columbeanu ajung la 4.000 de lei pe lună. Fostul milionar din Izvorani nu îşi poate acoperi costurile de întreţinere din pensia pe care va primi de la statul român. Astfel, fostul milionar va primi de la stat o pensie aproximativ 2.000 de lei. Dezvăluirea a fost făcut de patronul căminului de bătrâni, cel care a făcut apel şi la Gigi Becali pentru a-l ajuta pe Columbeanu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și