Închide meniul
Foto

Momentul în care Ilie Năstase l-a umilit pe un celebru milionar, faimos pe tot globul: „Şi eu credeam că tatăl meu e necruţător”

Publicat: 24 octombrie 2024, 14:03

Reclamă
Momentul în care Ilie Năstase l-a umilit pe un celebru milionar, faimos pe tot globul: „Şi eu credeam că tatăl meu e necruţător”

Momentul în care Ilie Năstase l-a umilit pe un celebru milionar, faimos pe tot globul

Ilie Năstase / Hepta

Momentul în care Ilie Năstase l-a umilit pe un celebru milionar, faimos pe tot globul, a fost povestit de Andre Agassi în autobiografia lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Agassi a dezvăluit în autobiografia „Open” că, în timp ce era copil, a avut un episod care l-a traumatizat cu fostul mare tenismen român Ilie Năstase.

Momentul în care Ilie Năstase l-a umilit pe un celebru milionar, faimos pe tot globul: „Şi eu credeam că tatăl meu e necruţător”

Tatăl lui Andre Agassi, Mike Agassi, insista ca americanul, care peste ani avea să devină lider mondial, să se antreneze cu marii tenismeni ai acelor timpuri, printre care Ilie Năstase, Bjorn Borg şi Jimmy Connors.

Chiar dacă la demonstrativul de la Cluj, în care Andre Agassi şi Steffi Graf s-au duelat cu Andrei Pavel şi Simona Halep, fostul tenismen american a povestit că Năstase era printre jucătorii care se comportau cel mai frumos cu puştii care doreau să devină jucători profesionişti, Agassi l-a prins pe român într-o dispoziţie complet lipsită de chef.

Năstase a început să râdă de Agassi, numindu-l „Snoopy”. Totodată, a râs de prietena lui Agassi de la acea vreme, Wendy.

Reclamă
Reclamă

Năstase și cu mine schimbăm câteva mingi, iar Wendi se uită din dreptul fileului. Eu sunt nervos. Năstase e evident plictisit – până o vede pe Wendi.

– Hei, spune, asta e prietena ta, Snoopy? Chestia asta drăguță e prietena ta?

Îmi vine să-i dau una în nas românului ăstuia mare și prost”

Mă opresc. Mă uit fix la Ilie Năstase. Îmi vine să-i dau una în nas românului ăstuia mare și prost, chiar dacă are cu jumătate de metru și patruzeci și cinci de kilograme mai mult decât mine. E suficient de rău că-mi zice Snoopy (n.r. – personaj de desen animat, reprezentând un câine din rasa beagle), dar își mai permite să vorbească atât de lipsit de respect despre Wendi.

Reclamă

S-a strâns o mulțime, cel puțin două sute de oameni. Năstase începe să joace pentru mulțime, spunându-mi iarăși și iarăși Snoopy, necăjindu-mă cu Wendi. Și eu care credeam că tatăl meu e necruțător.

În cele din urmă, aș vrea să am curajul să spun: «Domnule Năstase, mă faceți de râs, vă rog să vă opriți». Dar tot ce pot să fac este să lovesc mai tare. Să lovesc mai tare. Apoi Năstase mai face o glumiță despre Wendi și asta a fost, nu mai suport. Îmi arunc racheta și plec de pe teren”, a povestit Andre Agassi în autobiografia lui, „Open”.

Andre Agassi are o avere estimată la 175 de milioane de dolari. Soţia lui Agassi, Steffi Graf, are o avere estimată la 145 de milioane de dolari. Agassi a cucerit 8 titluri de Grand Slam de-a lungul carierei, în timp ce Steffi Graf a cucerit 22 de titluri de Grand Slam. Ambii au fost pe primul loc în ierarhia de la simplu.

Simona Halep, discurs uriaş în prezenţa lui Andre Agassi şi Steffi Graf: „O să fac tot ce pot să ne bucurăm din nou de victorii”

Simona Halep a avut un discurs uriaş, la meciul demonstrativ care i-a adus în România pe Steffi Graf şi Andre Agassi. Românca a transmis că nu se gândeşte la retragere şi se pregăteşte să revină la un nivel ridicat, pe terenul de tenis.

Simona Halep, Andrei Pavel şi Horia Tecău au fost românii prezenţi la evenimentul de la Cluj. Aceştia au disputat un meci demonstrativ în faţa lui Andre Agassi, Steffi Graf şi Justin Gimelstob. Dueul demonstrativ a fost câştigat de echipa din România, cu scorul de 8-4.

Înainte de startul meciului demonstrativ, Simona Halep a ţinut un discurs emoţionant. Aceasta a transmis că va face tot posibilul pentru a-i bucura pe români cu noi victorii, dând asigurări că nu se pune problema să se retragă, deşi a fost măcinată de probleme medicale, după revenirea din suspendare.

„Sper să fiu sănătoasă, să joc la cel mai înalt nivel”

„Am o primire deosebită la Cluj, vreau să vă mulțumesc din suflet. A mers direct la inimă, mai ales după perioada prin care am trecut. Datorită dumneavoastră, a tuturor, astăzi sunt aici. De acum vorbim numai despre bine, despre bucuria de a juca tenis. Mulțumesc! Mi-ați dat multă putere, nu vreau să sune a speech de retragere, pentru că mă gândesc la revenire. Sper să fiu sănătoasă, să joc la cel mai înalt nivel.

O să fac tot ce pot să ne mai bucurăm de niște meciuri, de niște victorii. Este cel mai frumos sentiment să vă am alături. Vreau să mulțumesc și familiei mele! Vorbesc mai mult despre acești doi ani, pentru că au fost grei”, a declarat Simona Halep.

În timpul discursul Simonei Halep, în tribune a fost surprins Stere Halep, care nu şi-a putut stăpâni emoţiile şi a început să plângă.

Totodată, la Cluj au fost prezenţi şi Ilie Năstase şi Ion Ţiriac, care au fost aşezaţi în primele rânduri. Cei doi au avut-o alături şi pe Virginia Ruzici.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:38

Paul Pogba poate fi din nou coechipierul lui Cristiano Ronaldo! Al Nassr a început negocierile cu starul francez

12:26

Ze Carlos, vicecampion mondial cu Brazilia, a murit la 56 de ani: „Cu imensă durere anunţăm decesul!”

11:55

Real Madrid – Barcelona LIVE TEXT (22:00). Primul El Clasico pentru Kylian Mbappe! Echipele probabile

11:25

Simona Halep şi-a aflat adversara de la Hong Kong! Tragere la sorţi dificilă pentru „Simo”. Duel cu una dintre favorite

11:13

Hermannstadt – Dinamo LIVE TEXT (19:00). Echipa lui Zeljko Kopic caută prima victorie după patru etape. Echipele probabile

10:25

Mario Balotelli, aproape de o revenire de senzaţie în Serie A, la 34 de ani! Atacantul italian era de 4 luni fără echipă

1 VIDEOCalificările Marelui Premiu al Mexicului sunt LIVE VIDEO (00:00) pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Sainz, cel mai rapid în FP2 2 Gigi Becali, prima reacţie după umilinţa cu Rangers. Jucătorul desfiinţat: „Bă, mai bine o laşi în aut!” 3 Gigi Becali face revoluţie la echipă după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Nu vor mai fi pe teren! Am tras nişte concluzii” 4 Cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a. Pe ce loc a ajuns FCSB, după 0-4 cu Rangers 5 Scoţienii, derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers – FCSB 4-0! Cum l-au putut numi pe patronul campioanei României 6 Gestul incredibil făcut de Răzvan Lucescu în timpul unui interviu, după suspendarea din Grecia. Ce a făcut după PAOK – Plzen
Citește și