Închide meniul
Foto

Momentul în care Laurenţiu Reghecampf a decis să o înşele pe Anamaria Prodan. Cum a început relaţia cu Corina Caciuc

Antena Sport Publicat: 11 aprilie 2022, 19:26

Reclamă
Momentul în care Laurenţiu Reghecampf a decis să o înşele pe Anamaria Prodan. Cum a început relaţia cu Corina Caciuc

Lovitură dură pentru Laurenţiu Reghecampf

Colaj Instagram

Laurenţiu Reghecampf vorbit despre momentul în care a cunoscut-o pe Corina Cacciu, femeia pentru care a decis să o părăsească pe Anamaria Prodan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf a fost extrem de discret în scandalul de divorţ de Anamaria Prodan. Acesta a oferit extrem de puţine detalii despre relaţia pe care o are cu Corina Caciuc. Totuşi, Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit cum a cunoscut-o pe Corina Caciuc.

Cum a cunoscut-o Laurenţiu Reghecampf pe Corina Caciuc

Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După care am încercat să iau legătura și să o cunosc cu adevărat. Știi cum este… la câte discuții au ieșit și câte discuții sunt, dar și ce vorbește Anamaria peste tot… Este foarte greu ca cineva să mai vadă realitatea. Acum cât timp am cunoscut-o pe Corina? Acum aproape 1 an și 8 luni, 2 ani, ceva de genul acesta„, a spus Laurenţiu Reghecampf într-un Podcast.

Anamaria Prodan l-a dat de gol pe Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit, în această săptămână, pentru prima dată după o lungă perioadă. Cei doi au fost prezenți la Judecătoria Buftea, acolo unde a avut loc a doua înfășișare în procesul de divorț.

După mai bine de 13 ani de căsnicie, antrenorul Universității Craiova își dorește să se despartă de soția sa. La tribunal urmează să se decidă ce se va întâmpla cu fiul cuplului, Bebeto, care este minor.

Reclamă

Agentul de jucători a oferit detalii despre un moment surprinzător care ar fi avut loc în spatele ușilor închise. Judecătoarea i-ar fi cerut lui Reghecampf să îi spună unde locuiește, dar întrebarea nu a fost pe placul tehnicianului.

Laurențiu Reghecampf a cerut la proces să îl vadă pe Bebeto de două ori pe lună, în weekenduri. Dar nu știe încă unde, tot indică tot felul de adrese pe unde stă el. Când doamna judecător întreba unde locuiește, nu înțelegea de ce trebuie să zică asta. Adică, jenant…”, a declarat Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
Vezi toate știrile
Citește și