Închide meniul

Momentul în care Luminiţa Becali a cedat: „Băi Gigi, eşti nebun?!” Dezvăluirea fără precedent făcută de Gigi Becali din intimitatea familiei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 iunie 2021, 13:12

Momentul în care Luminiţa Becali a cedat: „Băi Gigi, eşti nebun?! Dezvăluirea fără precedent făcută de Gigi Becali din intimitatea familiei

Gigi Becali are o căsnicie perfectă cu Luminiţa Becali

Gigi Becali a dezvăluit care a fost momentul în care Luminiţa Becali a cedat. Acesta a spus că la fiecare masă mănâncă brânză. Iar combinaţiile din meniul omului de afaceri au şocat-o pe soţia sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul FCSB a dezvăluit ce reacţie a avut Luminiţa Becali când l-a văzut ce mănâncă.

Momentul în care Luminiţa Becali a cedat

Mănânc brânză cu piersici, brânză cu cireşe. Nevastă-mea când vede zice: Băi, Gigi, eşti nebun?!” Brânză cu piersici, brânză cu cireşe, brânză cu compot. Cu orice brânză. Brânză cu ciorbă, de toate„, a spus Gigi Becali într-un interviu acordat cu ani în urmă.

Gigi Becali, sfidat în public de soţia sa. Gestul făcut de Luminiţa Becali

Florin Nedelcu, translator și ofițer de legătură al UEFA la București, a dezvăluit un episod fabulos care i-a avut în prim plan pe Gigi Becali şi Luminiţa Becali.

Acesta a povestit un episod produs la 2006, când echipa lui Gigi Becali a jucat la Madrid cu Real, în grupele UEFA Champions League.

Reclamă

Un episod m-a impresionat și nu are legătură cu fotbalul. Gigi a fost însoțit de soția lui și, într-o dimineață, mi-a transmis că îmi dă doi bodyguarzi să mă duc cu doamna să facă niște cumpărături. În fața mea a scos o tuflă cu 30.000 de euro și i-a dat soției. Doamna, care este o femeie deosebită, a refuzat, spunând că-i ajung 5, 6 mii. „Lasă, să ai la tine” și Gigi i-a întins 15 mii”, a spus Florin Nedelcu într-un interviu acordat Playsport.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și