Închide meniul
Foto

Moştenitorii imperiului lui Ion Ţiriac au fost umiliţi. Ce reacţie au putut avea fiul miliardarului şi fosta lui soţie

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 decembrie 2022, 14:57

Moştenitorii imperiului lui Ion Ţiriac au fost umiliţi. Ce reacţie au putut avea fiul miliardarului şi fosta lui soţie

Moştenitorii imperiului lui Ion Ţiriac au fost umiliţi

Ion Alexandru Ţiriac a fost căsătorit cu Ileana Lazariuc / Colaj Instagram

Moştenitorii imperiului lui Ion Ţiriac au fost umiliţi pe internet. Cei doi nepoţi ai fostului jucător de tenis au fost insultaţi. Imediat, fiul miliardarului român a răbufnit. A reacţionat şi fosta soţie a lui Ion Alexandru Ţiriac, Ileana Lazariuc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Alexandru Ţiriac a postat, de Sărbători, o imagine în care apare alături de cei doi băieţi ai săi. Le-a arătat urmăritorilor săi cât de mult au crescut Alexandru (14 ani) și Nicholas Noah (13 ani).

Moştenitorii imperiului lui Ion Ţiriac au fost umiliţi

Ok, aici e poza de Crăciun, a trebuit să o fac, și știi ce, fac copii destul de grozavi” , a fost mesajul care a însoţit fotografia. Din păcate, unul dintre comentariile primite a fost jignitor. Moştenitorii impreriului financiar al fostului mare jucător de tenis au fost umiliţi crunt.

Ciudații ăștia sunt copiii tăi?”, a fost întrebat, de un internaut, fiul celui care este al doilea cel mai bogat român. Părinţii copiilor au reacţionat imediat.

Îmi pare rău pentru suferința ta și că se traduce în atâta venin nejustificat… Îți doresc tot binele din lume și Dumnezeu să te păzească!”, i-a răspuns Ion Alexandru Ţiriac.

Reclamă

Atât venin să ai să comentezi despre niște copii, în locul tău mi-ar fi rușine să mă uit în oglindă”, i-a scris şi Ileana Lazariuc. Au fost şi multe alte comentarii de susţinere pentru fiul şi nepoţii lui Ion Ţiriac.

Ion Alexandru Ţiriac şi Ileana Lazariuc au format un cuplu timp de 17 ani. Au divorţat în secret în 2017. Informaţia a devenit publică abia doi ani mai târziu. În ultima perioadă s-a zvonit că fiul lui Ion Ţiriac este într-o relaţie cu Sorana Cîrstea.

Schimbări uriaşe în topul celor mai bogaţi români din 2022

Au apărut schimbări uriaşe în topul celor mai bogaţi români din 2022. Averea lui Ion Ţiriac, care părea a fi într-o continuă scădere, a revenit în TOP 3. Fostul mare jucător de tenis a adunat 400 de milioane de dolari numai din vânzarea Madrid Open şi a unei competiţii de golf din Spania.

Reclamă 4 / 0/3

Ion Ţiriac a încheiat anul 2021 pe locul 3, cu o avere estimată la 7.2 miliarde de lei. Pe durata acestui an a mai adunat peste 1 miliard de lei. Astfel, a ajuns la 8.5 miliarde de lei, iar Ţiriac a urcat pe locul 2 în clasamentul bogaţilor României!

Potrivit estimărilor făcute de forbes.ro, cea mai mare avere o au fraţii Dragoş şi Adrian Pavăl, cu 13 miliarde de lei. Ion Ţiriac este pe poziţia a doua şi este urmat de Daniel Dines, cel care a avut un 2022 de coşmar. De la 22.2 miliarde de lei, acesta a ajuns să mai aibă numai 8 miliarde de lei.

Țiriac Holdings integrează, în prezent, peste 40 de companii private, care activează în domenii precum comerț auto, imobiliare, servicii financiare, operațiuni de leasing și transport aerian, dar și în supraveghere și protecție„, anunţă sursa citată anterior.

Cum arată TOP 10 al miliardarilor din România în 2022:

1. Dragoș și Adrian Pavăl – 13 miliarde de lei
2. Ion Țiriac – 8,5 miliarde de lei
3. Daniel Dines – 8 miliarde de lei
4-5. Ion Stoica și Matei Zaharia – 7,5 miliarde de lei
6. Florin și Măriuca Talpeș – 4,7 miliarde de lei
7. Ștefan Vuza – 4,5 miliarde de lei
8. Anastasia Soare – 3,4 miliarde de lei
9. Anca Vlad – 2,8 miliarde de lei
10. Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu – 2,5 miliarde de lei

Imagine rară cu nepoţii lui Ion Ţiriac

Nepoţii lui Ion Ţiriac au apariţii rare în spaţiul public. Alexandru Ţiriac s-a născut în 2008, la Paris, în timp ce Nicholas Noah s-a născut în 2009. Cei doi seamănă foarte mult cu celebrul lor bunic. Imaginea postată de Ion Alexandru Ţiriac pe reţelele de socializare cu cei doi fii ai săi a devenit virală.

Vă pot arăta lumea, dar voi dați sens vieții mele”, a postat fiul lui Ion Ţiriac.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Ion Alex (@alexandrutiriac)

Alexandru Țiriac şi Nicholas Noah, cei doi copii ai lui Ion Ion Ţiriac şi Ilenei Lazariuc, practică înotul şi fotbalul.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:25 LIVE TEXTFarul – Rapid 3-1. Inspiraţie uriaşă pentru Gică Hagi! Doi jucători intraţi la pauză au marcat 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” Vezi toate știrile
Citește și