Închide meniul
Foto

Motivul incredibil pentru care Laurenţiu Reghecampf nu a luat-o pe Corina Caciuc în Arabia Saudită: „A fost deranjată”

Publicat: 21 septembrie 2023, 19:20

Reclamă
Motivul incredibil pentru care Laurenţiu Reghecampf nu a luat-o pe Corina Caciuc în Arabia Saudită: „A fost deranjată”

Motivul incredibil pentru care Laurenţiu Reghecampf nu a luat-o pe Corina Caciuc în Arabia Saudită

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc / Instagram

Motivul incredibil pentru care Laurenţiu Reghecampf nu a luat-o pe Corina Caciuc în Arabia Saudită. Antrenorul a plecat de la Universitatea Craiova şi va semna, cel mai probabil, cu Al-Tai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf a plecat singur în Arabia Saudită, acolo unde este de aşteptat să semneze cu noua echipă. Reghecampf a plecat singur, în timp ce iubita sa, Corina Caciuc a rămas în România alături de fiul lor.

Motivul incredibil pentru care Laurenţiu Reghecampf nu a luat-o pe Corina Caciuc în Arabia Saudită

Motivul este unul incredibil. Legile din Arabia Saudită nu permit cuplurilor care nu sunt căsătorite să locuiască împreună. Laurenţiu Reghecampf încă nu este divorţat cu acte de Anamaria Prodan. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO CU CORINA CACIUC)

“În apelul făcut pentru divorț, Tribunalul Ilfov a stabilit termenul de judecată tocmai în aprilie 2024 pentru că au multe dosare iar Laurențiu a plecat acum în Arabia Saudită și nu o poate lua pe Corina cu el din cauză că nu sunt căsătoriți, iar ea acum așteaptă al doilea bebeluș.

Nu știu cât o să stea Laurențiu acolo, dar teoretic ar fi două sezoane. Corinei nu i-a onvenit situația, dar nu a avut ce face. A fost deranjată. Laurențiu și-a lăsat acasă restul familiei și a plecat să antreneze. Legea islamică spune că nu poți locui cu un bărbat dacă nu ești căsătorit cu el”, a spus o sursă din anturajul celor doi, conform click.ro.

Reclamă

Universitatea Craiova a anunţat oficial despărţirea de Laurenţiu Reghecampf

Universitatea Craiova a anunţat oficial despărţirea de Laurenţiu Reghecampf. Oltenii au anunţat joi, pe site-ul oficial, că, la 18 septembrie, antrenorul Laurenţiu Reghecampf şi unul dintre membrii staffului său tehnic au denunţat unilateral contractele, printr-o notificare trimisă clubului.

Conform regulamentelor FRF, contractul rămâne în vigoare până la data pronunţării unei decizii definitive şi irevocabile în acest sens, de către comisia jurisdicţională a FRF competentă, anunţă clubul craiovean.

Până la finalizarea procedurii, responsabilitatea pentru pregătirea echipei îi va reveni lui Corneliu Papură, având funcţia de director tehnic.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit presei, Reghecampf, venit în urmă cu două luni la Universitatea Craiova, urmează să semneze un contract în Arabia Saudită.

Oficialii celor de la Al-Tai i-au plătit lui Laurenţiu Reghecampf clauza în valoare de aproximativ 300.000 de euro, pentru ca antrenorul să poată pleca de la Universitatea Craiova.

Al-Tai, echipa care îl doreşte pe Laurenţiu Reghecampf, este antrenată în prezent de Kresimir Rezic. Conform playsport.ro, antrenorul croat încă nu a fost demis, urmând să stea pe banca saudiţilor la meciul din această rundă, cu Al-Ettifaq.

Laurenţiu Reghecampf este în prezent într-o scurtă vacanţă, şi aşteaptă să fie demis actualul antrenor al celor de la Al-Tai. Numai că, sursa menţionată mai sus notează faptul că Kresimir Rezic va fi demis doar în cazul în care va pierde cu Al-Ettifaq.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și