Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf îşi aşteaptă locul în Arabia Saudită! De ce depinde numirea antrenorului român la Al-Tai

Viviana Moraru Publicat: 21 septembrie 2023, 13:33

Reclamă
Laurenţiu Reghecampf îşi aşteaptă locul în Arabia Saudită! De ce depinde numirea antrenorului român la Al-Tai

Laurenţiu Reghecampf îşi aşteaptă locul în Arabia Saudită

Laurenţiu Reghecampf, într-o conferinţă de presă / Hepta

Laurenţiu Reghecampf îşi aşteaptă locul în Arabia Saudită. Plecat de la Universitatea Craiova, „Reghe” încă nu a semnat cu noua echipă, Al-Tai, situaţia fiind una bizară. Concret, tehnicianul român aşteaptă ca actualul antrenor al saudiţilor să fie demis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialii celor de la Al-Tai i-au plătit lui Laurenţiu Reghecampf clauza în valoare de aproximativ 300.000 de euro, pentru ca antrenorul să poată pleca de la Universitatea Craiova.

Laurenţiu Reghecampf îşi aşteaptă locul în Arabia Saudită

Al-Tai, echipa care îl doreşte pe Laurenţiu Reghecampf, este antrenată în prezent de Kresimir Rezic. Conform playsport.ro, antrenorul croat încă nu a fost demis, urmând să stea pe banca saudiţilor la meciul din această rundă, cu Al-Ettifaq.

Laurenţiu Reghecampf este în prezent într-o scurtă vacanţă, şi aşteaptă să fie demis actualul antrenor al celor de la Al-Tai. Numai că, sursa menţionată mai sus notează faptul că Kresimir Rezic va fi demis doar în cazul în care va pierde cu Al-Ettifaq.

„Îl așteaptă să piardă. Reghecampf e în vacanță zilele astea, Al Tai n-a făcut absolut niciun anunț în legătură cu Rezic, situația e cel puțin ciudată”, a declarat o sursă de la Al-Tai, pentru playsport.ro.

Reclamă

Laurenţiu Reghecamp a plecat de la Universitatea Craiova luni, pentru a o prelua pe Al-Tai. Dacă va ajunge antrenorul saudiţilor, „Reghe” îi va antrena pe Andrei Cordea şi pe Marko Dugandzic, jucători recent transferaţi în Arabia Saudită.

Al-Tai este pe locul nouă în prima ligă din Arabia Saudită, după şase runde disputate din campionat.

Gică Craioveanu, uluit când a aflat că Laurenţiu Reghecampf pleacă de la Craiova

Gică Craioveanu a rămas uluit când a aflat că Laurenţiu Reghecampf pleacă de la Universitatea Craiova. Fostul director de imagine al grupării din Bănie se teme pentru ceea ce urmează la echipă.

Reclamă 4 / 0/3

„S-a pariat pe Reghe, s-a pariat pentru un proiect în care el era personajul principal„, a fost prima reacţie a lui Craioveanu. Legenda oltenilor îl avertizează pe Mihai Rotaru să aducă un antrenor care să nu schimbe sistemul de joc.

„Mă surprinde, normal! Mă surprinde pentru că s-a pariat pe Reghe, s-a pariat pentru un proiect în care el era personajul principal. Şi uite, după foarte puţin timp pleacă. Va fi greu pentru că echipa începuse să se obişnuiască cu sistemul lui de joc, cu metodele lui de joc şi de antrenament.

Dacă va veni cineva, va trebui să vină cineva care să continue pe acest sistem de joc. Este foarte greu la o echipă să vină un antrenor cu un sistem nou, pentru ca vi nevoie de timp. Ştim cu toţii că nu numai la Craiova, dar niciunde în fotbalul românesc nu există timp pentru a aştepta, să fie o criză de rezultate. De asta sunt surprins şi nu îmi place. Eu speram ca Reghe să rămână pentru că s-a pariat pe el şi s-a avut încredere în el.

Dar dacă e o ofertă bună pentru el, pentru familia lui, trebuie să înţelegem. Toţi suntem profesionişti„, a declarat Gică Craioveanu în exclusivitate pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și