Închide meniul
Foto

Motivul incredibil pentru care Valentina Pelinel a avut nevoie de 5 ani ca să termine liceul. Dezvăluirile soției lui Borcea

Publicat: 5 decembrie 2023, 18:28

Reclamă
Motivul incredibil pentru care Valentina Pelinel a avut nevoie de 5 ani ca să termine liceul. Dezvăluirile soției lui Borcea

Imagine rară cu sora Valentinei Pelinel, care este cu 7 ani mai tânără. Cât de frumoasă este cumnata lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel, alături de soțul Cristi Borcea / Instagram

S-a aflat care a fost motivul incredibil pentru care Valentina Pelinel (42 de ani) a avut nevoie de 5 ani ca să termine liceul. Dezvăluirile au fost făcute chiar de soția lui Cristi Borcea, cea care are trei copii cu fostul patron al lui Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până să îl cunoască pe Borcea, Valentina Pelinel a mai fost căsătorită cu Cristian Boureanu. Este considerată a fi una dintre cele mai frumoase femei din România și a avut un succes uriaș în carieră. Fostul fotomodel a defilat pe cele mai importante podiumuri.

Motivul incredibil pentru care Valentina Pelinel a avut nevoie de 5 ani ca să termine liceul

Pelinel a locuit o perioadă la New York, acolo unde își și cumpărase un apartament de lux la etajul 21 al unui zgârie-nori. A plătit atunci aproape 1 milion de dolari pentru locuința de 80 de metri pătrați, pe care a decis să o vândă după naşterea gemenelor Indira și Rania.

Au apărut și multe zvonuri că Pelinel a pus cariera mai presus de studii și că nu și-a terminat nici măcar liceul. Soția lui Borcea a decis să le pună capăt și a dezvăluit că a absolvit universitatea privată Cornell, din New York. Mai mult, americanii nu au recunoscut studiile făcute în România și a ajuns astfel să facă, în total, 5 ani de liceu.

Mă bufnește și râsul că și acum zic `Valentina Pelinel nu și-a terminat liceul`, eu l-am terminat de mult, stați liniștiți. Eh, lumea nu e pusă la punct, nici eu nu sunt genul să mă laud și să ies să zic ce am făcut, nu-mi place deloc, nu sunt genul ăsta.

Reclamă

Mi-am terminat liceul la Cornell. L-am luat de la 0 pentru că nu mi-au fost luați în considerare anii din România de la Colegiul Național Sfântul Sava și am luat-o de la 0, da. Am studiat, de fapt, 5 ani”, a spus Valentina Pelinel pentru wowbiz.ro.

17 ani avea Valentina Pelinel în momentul în care a decis să părăsească România și să își trăiască „visul american”. A luat atunci decizia de a-și întrerupe studiile, dar le-a reluat după o pauză importantă.

În trecut, cea de-a treia soție a lui Borcea precizase că avea note foarte bune la un cunoscut liceu din București. „Știam engleză, eram o elevă bună la liceul Sfântul Sava, la uman, am intrat cu 9,35 la limba română„, spunea Pelinel într-un interviu.

Reclamă 4 / 0/3

Motivul incredibil pentru care Cristi Borcea şi-a înşelat soţiile

Cristi Borcea a făcut dezvăluiri uluitoare despre viaţa lui intimă. Milionarul a recunoscut că le-a înşelat pe primele două soţii pe care le-a avut, Mihaela Borcea şi Alina Vidican.

Cristi Borcea a mărturisit că singura soţie pe care nu a înşelat-o este cea actuală, Valentina. Fostul acţionar şi preşedinte executiv al lui Dinamo se află într-o relaţie bună cu fostele soţii.

„Am fost mereu cu cine mi-am propus. Dar m-am liniștit. Nu am fost liniștit înainte, până să mă căsătoresc acum cu Valentina. Atunci aveam altă vârstă, ieșeam. Păi, când eram cu Alina sau cu Mihaela, tot ce mi-a plăcut ochiului… am mers. Da, și când eram căsătorit. Erau conjunctura, natura și poziția mea de cum eram atunci. Eram în toate discotecile, barurile.

M-a mustrat conștiința, dar ce să faci? Asta a fost tinerețea. Nu aș mai face acum ce am făcut atunci. Nu aș mai face nici să risc cu subminarea economiei naționalei, ce făceam la 20 de ani. Odată cu vârsta, gândești totul altfel”, a dezvăluit Cristi Borcea în podcastul „Tare de Tot”.

Valentina m-a găsit în cea mai bună perioadă, când te așezi, când te uiți în jur și vezi 9 copii, când vezi cea mai frumoasă femeie din lume alături de care creezi cele mai bune condiții pentru toată lumea. Și atunci nu-ți mai arde de altele”, a mai spus Cristi Borcea pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și