Închide meniul

Motivul pentru care Nuţu Cămătaru s-a supărat pe Gigi Becali, după ce interlopul i-a împrumutat sume uriaşe: „Ştiu că erau amici!”

Antena Sport Publicat: 30 noiembrie 2021, 8:50

Motivul pentru care Nuţu Cămătaru s-a supărat pe Gigi Becali, după ce interlopul i-a împrumutat sume uriaşe: „Ştiu că erau amici!

Nuţu Cămătaru şi Gigi Becali

Colaj Hepta

  • Dezvăluiri despre relaţia dintre Nuţu Cămătaru şi Gigi Becali
  • Anunţul făcut de Dumitru Dragomir

Becali a spus că sumele împrumutate erau uriaşe şi ajungeau chiar la 200.000 de euro. Dumitru Dragomir, fostul şef al LPF, a venit cu detalii suplimentare despre relaţia din Nuţu Cămătaru şi Gigi Becali. Mai mult, Dragomir nu a ezitat să spună că îl cunoaşte pe Nuţu Cămătaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragomir a mai dezvăluit că Nuţu Cămătaru s-a supărat pe Gigi Becali din cauza faptului că a spus că nu îl cunoaşte.

Motivul pentru care Nuţu Cămătaru s-a supărat pe Gigi Becali

Eu am o impresie foarte bună cu Nuțu Cămătaru. Îl cunosc! E adevărat ce spune Nuțu. Câți bani i-a dat Nuțu Cămătaru împrumut lui Gigi Becali… Să am eu atâția bani în buzunar acum. I-a returnat Gigi Becali acei bani. Ești interlop dacă te descurci bine? Eu l-am cunoscut și am o impresie foarte bună despre Nuțu Cămătaru. Nu am luat niciodată bani împrumut de la el și e om serios.

Reclamă

El s-a supărat că Gigi a spus că nu îl cunoaște, s-a supărat… Gigi nu a vrut ca numele lui să fie asociat cu cel al lui Nuțu Cămătaru. Gigi face multe lucruri bune, dar câteodată… Să îl bată Corsicanu pe Gigi? Eu mă îndoiesc de asta, dar dacă scrie în carte… Eu nu discut despre ceea ce nu știu. Eu știu că Nuțu era amic cu Gigi Becali”, a spus Dumitru Dragomir la prosport.ro.

Citește și:

Gigi Becali, dezvăluire fabuloasă despre relaţia cu Nuţu Cămătaru

Patronul FCSB a recunoscut că lua bani de la temutul interlop Nuţu Cămătaru. „Îi mai ceream 100.000-200.000 de euro!”, a dezvăluit finanţatorul roş-albaştrilor.

Reclamă

Gigi Becali a dezvăluit că lua bani de la Ion Balint, interlopul cunoscut drept Nuţu Cămătaru. Patronul FCSB se împrumuta de la acesta în timp ce mergea la cazinou. Sumele pe care latifundiarul din Pipera le lua erau între 100 şi 200 de mii de euro, dar le înapoia în scurt timp.

„În ce relații să fiu? Cu Nuțu Cămătaru era când mergeam la cazino și îi mai ceream 100.000-200.000 de euro și a doua zi îi plăteam. Și dacă depășeam termenul de plată, ce? Păi ce, eu eram fraier? Niciodată în viața mea nu am spus să bată cineva pe cineva. Dacă a fost așa, eu am oprit asta… Că spune el, eu nu știu. Sunt lucruri pe care mi-e rușine să le comentez”, a declarat Gigi Becali pentru ProX.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:54 Răzvan Raț a tras un semnal de alarmă, după amicalele naționalei: „Jucătorii trebuie să se impună la echipele de club!” 20:45 VideoGeneraţia actuală creşte generaţia următoare! Alibec, Stanciu şi Drăguşin sunt idoli pentru jucătorii de la naţionalele mici 20:18 „E o plamă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă 20:05 Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe: „Mi se pare absurd!” 19:58 Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!” 19:50 David Popovici visează la o medalie la Jocurile Olimpice! Anunţul făcut de Camelia Potec: „Ştie ce înseamnă să fii cel mai bun!” 19:50 UTA va face apel după decizia drastică a Comisiei de Disciplină! Oficialii, atac dur la adresa suporterilor 19:33 VIDEOFlorin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia – România 3-2: „Le-a dat de gândit celor de la Alaves!” 19:23 „Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF 18:42 VIDEO„Am şi eu un băiat şi sunt fericit!” Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia – România Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: "Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame"
AntenaPLAY • 15:53
Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: „Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame”
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Extra • 26 mart., 12:12
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!