Închide meniul
EXCLUSIV

Narcis Răducan, verdict în cazul accidentării lui Coman: „FCSB poate să facă asta!” Nu va ţine cu FCSB la meciul cu Petrolul

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 octombrie 2023, 23:48

Narcis Răducan a dat un verdict în cazul accidentării lui Florinel Coman şi e convins că acesta se va întoarce şi mai puternic după accidentarea suferită în partida cu FC Voluntari. Coman a plecat în Serbia, la Marjana Kovacevic, pentru a se reface la timp pentru derby-ul cu Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman este unul dintre cei mai în formă jucători de la FCSB, din acest sezon. Extrema stânga a bifat 16 meciuri în această stagiune, marcând cinci goluri şi oferind şapte pase decisive.

Narcis Răducan, verdict în cazul accidentării lui Coman

„Este un om important, unul dintre cei mai buni jucători ai campionatului. N-a jucat rău deloc. O accidentare e clar că te trage înapoi, dar chiar dacă este tânăr, deja ştie cum să treacă peste. Din fericire, au mai mulţi jucători care îl pot înlocui„, a spus Narcis Răducan în exclusivitate pentru AntenaSport.

Narcis Răducan a vorbit şi despre derby-ul dintre Petrolul şi FCSB. Fostul jucător al Stelei a spus că va ţine cu Petrolul, echipă la care joacă fiul său, Iustin Răducan.

„Vine şi într-o perioadă bună pentru Petrolul, au câştigat surprinzător şi spectaculos la Craiova. De cele mai multe ori am fost în cealaltă tabără, dar acum ţin din toată inima cu Petrolul pentru că e Iustin acolo şi aş vrea să se termine meciul cu bine pentru ei„, a mai spus Narcis Răducan.

Reclamă

Florinel Coman s-a dus direct la vestiar după ce a fost schimbat în minutul 40

Florinel Coman a fost schimbat în minutul 40 cu Octavian Popescu. Cel mai probabil, „Mbappe de România” a acuzat probleme medicale. Schimbarea lui Florinel Coman a părut surprinzătoare. Totuşi, cel mai în formă jucător de la FCSB a acuzat probleme medicale.

Imaginile surprinse de camerele TV întăresc faptul că Florinel Coman a ieşit de pe teren din cauza unor probleme medicale. Mihai Stoica l-a întrebat dacă simte ceva la „coapsa stângă„. De asemenea, după ce l-a salutat pe Elias Charalambous, Florinel Coman s-a dus direct la vestiare. Nu înainte de a fi abordat de Mihai Stoica, cel care a vrut să se asigure că nu este nimic grav.

Ulterior, managerul general de la FCSB a anunţat că Florinel Coman a plecat de urgenţă la Belgrad pentru a fi tratat de vraciul Marijana Kovacevic.

Reclamă 4 / 0/3

Coman a cerut înlocuirea cu vreun minut înainte, când a început Tavi să se îmbrace. Are o accidentare chiar gravă, leziune fibrilară de gradul 3. Cu Petrolul nici nu se discută. Va pleca la Belgrad. Accidentarea e la coapsă. Leziune fibrilară de gradul 3. Foarte gravă! E ruptură.  

Nu e vorba de oboseală. Primul meci de la națională nici nu a jucat. A simțit și acolo, la lot, dar n-a spus pentru că părea doar febră musculară„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și