Închide meniul
NEWS ALERT

„Florinel Coman are ruptură! E foarte gravă!” Mihai Stoica a făcut anunţul care provoacă un cutremur la FCSB

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 octombrie 2023, 17:49

Reclamă
„Florinel Coman are ruptură! E foarte gravă! Mihai Stoica a făcut anunţul care provoacă un cutremur la FCSB

Captură OrangeSport

Captură OrangeSport

Mihai Stoica a făcut anunţul care provoacă un cutremur la FCSB şi a spus că Florinel Coman are ruptură. Oficialul de la FCSB a spus că accidentarea lui Florinel Coman este una gravă şi că acesta va fi trimis la Belgrad, pentru a se trata la vraciul Marijana Kovacevic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, Fl0rinel Coman va rata sigur meciurile cu Petrolul şi cu Oţelul Galaţi, iar prezenţa la derby-ul cu Rapid este incenrtă. Florinel Coman a fost schimbat în minutul 40 al partidei cu Voluntari cu Octavian Popescu.

„Florinel Coman are ruptură! E foarte gravă!” Mihai Stoica a făcut anunţul care provoacă un cutremur la FCSB

Coman a cerut înlocuirea cu vreun minut înainte, când a început Tavi să se îmbrace. Are o accidentare chiar gravă, leziune fibrilară de gradul 3. Cu Petrolul nici nu se discută. Va pleca la Belgrad. Accidentarea e la coapsă. Leziune fibrilară de gradul 3. Foarte gravă! E ruptură.  

Nu e vorba de oboseală. Primul meci de la națională nici nu a jucat. A simțit și acolo, la lot, dar n-a spus pentru că părea doar febră musculară„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Florinel Coman s-a dus direct la vestiar după ce a fost schimbat în minutul 40

Florinel Coman a fost schimbat în minutul 40 cu Octavian Popescu. Cel mai probabil, „Mbappe de România” a acuzat probleme medicale. Schimbarea lui Florinel Coman a părut surprinzătoare. Totuşi, cel mai în formă jucător de la FCSB a acuzat probleme medicale.

Reclamă

Imaginile surprinse de camerele TV întăresc faptul că Florinel Coman a ieşit de pe teren din cauza unor probleme medicale. Mihai Stoica l-a întrebat dacă simte ceva la „coapsa stângă„. De asemenea, după ce l-a salutat pe Elias Charalambous, Florinel Coman s-a dus direct la vestiare. Nu înainte de a fi abordat de Mihai Stoica, cel care a vrut să se asigure că nu este nimic grav.

Gigi Becali a recunoscut ce înţelegere uluitoare are cu Florinel Coman

Gigi Becali are o înţelegere uluitoare cu Florinel Coman. Patronul FCSB-ului a dezvăluit cum l-a convins pe atacantul de 25 de ani să nu se mai gândescă la transfer şi să rămână la vicecampioana României. Omul de afaceri a oferit detalii din interior.

Florinel Coman are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro şi a anunţat, înainte de startul sezonului, că vrea să plece. Nu a dus lipsă de oferte dar, în cele din urmă, a rămas la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

I-am zis lui Coman să nu fie disperat să plece, că eu îi dau primă dacă ajunge în Champions League. Poate câştiga 1 milion la mine, dacă ajunge în Liga Campionilor. De ce să nu stea în ţara lui. Tănase a zis că abia aşteaptă să ajungă sub comanda lui Ferguson.

El are voie să se schimbe când vrea el. El se schimbă când vrea el. Vorbesc serios! El iese din teren când vrea el… el iese când vrea! El cere schimbare când vrea el, nu o să fie schimbat niciodată. Da! Bine, nu o să vă zică asta staff-ul tehnic sau el… el e jucător prea valoros şi se schimbă numai când nu mai poate„, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera 16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! 16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc Vezi toate știrile
Citește și