Închide meniul
Foto

Natalia Mateuţ a dat lovitura în dragoste! Cine e milionarul cu care se iubeşte fiica lui Dorin Mateuţ

Publicat: 14 mai 2023, 9:47

Reclamă
Natalia Mateuţ a dat lovitura în dragoste! Cine e milionarul cu care se iubeşte fiica lui Dorin Mateuţ

Natalia Mateuţ a dat lovitura în dragoste!

Natalia Mateuţ, fericită / Instagram

Natalia Mateuţ a dat lovitura în dragoste! După despărţirea de DJ-ul Mahony, Natalia Mateuţ s-ar fi cuplat cu un bărbat celebru şi bogat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre pilotul legendar de MotoGP Jorge Lorenzo Guerrero, în vârstă de 36 de ani, informează cancan.ro.

Natalia Mateuţ a dat lovitura în dragoste!

Sursa citată notează că Natalia Mateuţ ar fi mers să îl susţină pe pilotul spaniol la câteva curse care au avut loc în Spania și Italia.

Chiar dacă s-a retras din MotoGP în 2019, Jorge Lorenzo Guerrero participă acum la curse de raliuri.

Jorge Lorenzo Guerrero a fost considerat cel mai bun pilot la categoria 250cc. În 2006 şi 2007 a ieşit campion mondial la această categorie.

Reclamă

Totodată, Guerrero are trei titluri mondiale la MotoGP în palmares. El a ieşit campion mondial la MotoGP în 2010, 2012 şi 2015.

Guerrero a fost în trecut coleg de echipă cu Valentino Rossi. În 2022 a fost introdus în MotoGP Hall of Fame.

Jorge Lorenzo Guerrero, presupusul iubit al Nataliei Mateuţ / Instagram
Jorge Lorenzo Guerrero, presupusul iubit al Nataliei Mateuţ / Instagram

Natalia Mateuţ, anunţ uriaş la început de an: „Nu mai sunt la vârsta la care să pierd timpul!”

Natalia Mateuţ făcea la începutul anului un anunţ uriaş despre viitorul său. Ea a dezvăluit că îşi doreşte un copil.

Reclamă 4 / 0/3

Da, sigur că o să fiu mult mai atentă! De fiecare dată cumva când ești într-o relație spui că o să fii mai atent și o să ai grijă și așa mai departe. Cred că în viață repetăm niște greșeli până le învățăm cu adevărat. Și îmi doresc să cred că voi alege în viitorul apropiat omul cu adevărat potrivit mie. Alături de care să îmi întemeiez o familie și să fac un copil pentru că îmi doresc foarte tare un copil!

Asta este clar, una dintre rezoluțiile mele în viitorul apropiat. Nu știu dacă se va materializa sau nu acum pe anul asta, dar cu siguranță asta în doresc. Îmi doresc un om alături cu care să construiesc ceva frumos și care să își dorească și el același lucru ca și mine. Îmi doresc pe cineva cu care să privesc în aceeași direcție. Adică nu mai sunt la vârsta la care să pot să pierd timpul și nu îmi doresc să o mai fac. Dintotdeauna când am fost implicată într-o relație și când am iubit, mi-am dorit la un moment dat treaba asta”, declara Natalia Mateuţ pentru ciao.ro.

Valentino Rossi şi Jorge Lorenzo Guerrero / Instagram
Valentino Rossi şi Jorge Lorenzo Guerrero / Instagram

Natalia Mateuţ a trecut prin momente grele la finalul anului trecut

Natalia Mateuţ a trecut prin momente dificile la finalul anului trecut. Tatăl său, fostul mare internaţional Dorin Mateuţ, a fost operat la picior la finalul anului 2022. La acel moment, intervenţia chirurgicală la care fost supus Dorin Mateuţ a luat-o prin surprindere pe Natalia Mateuţ.

Am fost și eu luată prin surprindere de tot ce s-a întâmplat. Înțeleg că tata avea niște probleme la picior, că acuza niște dureri la genunchi în ultimele zile, despre care a spus și nu prea. Mama și tata urmau să plece în vacanță, de pe 30, timp de două săptămâni.

E vorba despre niște cheaguri de sânge pe care tata le avea la picior. I le-au descoperit la picior, vreo 6-7 la număr. Ieri, în cadrul unei intervenții încheiată cu succes, au fost eliminate”, spunea, la acel moment, Natalia Mateuţ pentru spynews.ro.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:34 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și